'Çamur şikayeti' belediyeyi harekete geçirdi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz günlerde gazetemize de haber olan, vatandaşların 'tır parkındaki çamur' şikayetleri üzerine Tır Parkı'nda çalışma başlattÄ?

Çerkezköy 22.01.2015 20:26:00 0

ÇAKIL TAŞI DÖKTÜRDÜ

Çerkezköy Belediyesi Tır Parkına araçları ile giriş çıkış yapan tır şoförleri yollardaki çamurdan şikayet etmelerinin ardından önceki gün bizzat giderek Tır parkına giderek incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün de Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini göndererek çamur olan alana çakıl taşı döktürdü.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Tır parkının uzun yıllardır hizmete muhtaç durumda olduğunu kaydeden Gümrük müsteşarları Günay Topçu ve Mehmet Bayko “Son zamanlarda parkımızın durumu gerçekten içler acısıydı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kendisi buraya gelerek bizzat parkın durumunu inceleyerek duruma el attı. Zeminimiz düzeldi” dedi.

AVRUPA’YA AÇILAN KAPI

Belediye Başkanından güzel hizmetler beklediklerini ifade eden Toğçu ve Bayko “Çünkü burası Avrupa açılan bir kapıdır. Kimseye mahcup olmamak için bunların yapılması güzeldir. Çamurdan kurtulduk hizmetler de devam edecek. Bizlerin isyanına duyarsız kalmayan belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10