Kadının gücünü tiyatro oyunuyla anlattılar

Çerkezköy Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında, İstanbul Jest Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği "Kadın İsterse" adlı tiyatro oyunu Cuma akşamı saat 19.00'da Çerkezköy Halk Eği

Çerkezköy 25.01.2015 13:46:00 0
Kadının gücünü tiyatro oyunuyla anlattılar

ÇERKEZKÖY’DE SAHNELENDİ

Savaş Aykılıç’ın yazdığı ve Müfit Kayacan’ı yönettiği oyunda Zeynep Gülmez, Yusuf Atala, Nazlı Kar, Şevket Çapkınoğlu, Tuna Arman, Vural Buldu ve Sezer Soykök rol aldı. Oyunda erkeklerin yağmalanmaya hazır bir sit alanını işgal ve yağma etmek için birbirleriyle savaş içerisine girmesi ve kadınların da bu savaşı durdurmak için aşk grevine girmesi anlatıldı.

 

 

KADIN İSTERSE HER ŞEY DEĞİŞİR

Oyun, kadının toplumdaki yeri ve algısı üzerine hem güldüren hem düşündüren bir seyir sunarken, oyuncular da, sergiledikleri performansla izleyenlerin beğenisini kazandı. Oyunda ‘Kadın isterse her şey değişir. Kadının gücü her şeyi değiştirebilir’ mesajı verildi.

 

 

AYAKTA İZLEDİLER

Oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Gülhis Akay, Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir, CHP’li belediye meclis üyeleri ile çok sayıda tiyatro sever izlerken, oyuna ilginin yoğun olması nedeniyle çok sayıda vatandaş oyunu ayakta izlemek zorunda kaldı. Oyunun sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, oyunculara çiçek vererek, onları performanslarından dolayı kutladı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10