TÜB 6. Alt Kurul Toplantısı yapıldı

Dönem Başkanlığı Namık Kemal Üniversitesi tarafından yürütülen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 6. Alt Kurul Toplantısı Trakya Üniversitesi Meriç Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.

Tekirdağ 27.01.2015 14:27:00 0
TÜB 6. Alt Kurul Toplantısı yapıldı

EDİRNE’DE YAPILDI

NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazıl Güler, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar ve TÜB’den akademik ve idari personel de katıldı.

ÜNİVERSİTELER LABORATUARDAN YARARLANACAK

Toplantıda Sosyal ve Kültürel Alt Çalışma Grubu’nun TÜB ile ilgili çalışmalarının değerlendirilmesi kapsamında gençlik haftasında TÜB üyesi üniversitelerin öğrencileri arasında ortak spor müsabakalarının ve konserlerin düzenlenmesi ve gençlik haftası takviminin oluşturulmana karar verildi. Aynı zamanda toplantıda TÜB ile ilgili çalışmaların değerlendirilmesi kapsamında TÜB üyesi üniversitelerin Merkezi Laboratuarlarından yararlanılacağı görüşüldü.

 

 

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda Uzaktan Eğitim Alt Çalışma Grubunun TÜB ile ilgili çalışmalarının değerlendirilmesi kapsamında; bir TÜB Üyesi üniversitelerdeki Uzaktan Eğitim Merkezi kapsamında mevcut programların TÜB üyesi diğer üniversitelerle paylaşımı ve Uzaktan Eğitim ortak lisansüstü programların açılması konusu da masaya yatırıldı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10