TSO heyetinden CHP yönetimine ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, önceki gün Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erhan Tanrıöver, Mestan Özcan, Yönetim Kurulu Sayman ?

Tekirdağ 27.01.2015 14:40:00 0
TSO heyetinden CHP yönetimine ziyaret

AKTİF ROL OYNAYAN BİR KURUM

Tekirdağ TSO’nun 1925 yılında kurulmuş, bölgenin ticari ve sosyal gelişimi ile ilgili aktif rol oynayan bir kurum olduğunu ifade eden Günay “13 Meslek grubumuzda 140 farklı iş kolunda, 6 bin civarında hizmet, üretim ve ticaret yapan kayıtlı üyelerimiz bulunuyor. İstanbul’a ve Avrupa’ya yakın kent olmamız ile birlikte lojistik anlamda bütün enstrümanlara sahip olan bir kentiz. Deniz, hava, tren ve kara yollarımız ön planda ve özel bir lokasyona sahibiz. 2023 vizyonu içerisinde 81 il arasında en önemli kentlerden biri Tekirdağ’dır. Esas hedefimiz şehrin altyapı ve ulaşım enstrümanlarını üreticilerimizle buluşturup dünya ile rekabette avantajlı olmayı hedefliyor, kent merkezinde ticareti hacimsel olarak geliştirmek ve büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

FAYDA SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ

Tekirdağ’ın önemli bir süreçten geçtiğini belirten Günay “Tekirdağ’ımızın en önemli gündem maddesi olan Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi (TORSAB), şehrimize fayda sağlayacak proje olduğuna inandığımız için projenin içinde yer aldık. Temel amacımız, Türkiye’nin en iyi Organize Sanayi Bölgesini oluşturmak. Bununla ilgili Türk Tasarım Vakfı OSB ile ilgili tasarım çalışmalarını yapıyor. Yeşil çevreci bir OSB olacak. Peyzaj düzenlemesi olacak ve ferah bir alan olacak. Bu proje şehrimizin ticari hayatını değiştirecek, şehrimizdeki bütün ticaret erbabımıza fayda sağlayacak ve şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza ekonomik ve sosyal yönden daha da refah sağlayacak” dedi.

DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin de “OSB’ye karşı değiliz. Kurulması gerekiyorsa kurulacak. Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi, Meslek Odaları ve Siyasi Parti Temsilcilerinden oluşturulacak komisyonla, birlik ve beraberlik halinde hareket edilmelidir. Bizler CHP İl Başkanlığı olarak, Ticaret ve Sanayi Odası’nın projelerine destek vermeye hazırız. Siz bir adım atın, biz gerisini getireceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10