Ülkücüler Cengiz Akyıldız'ı andı

Geçen yıl MHP İstanbul Esenyurt seçim bürosuna yapılan saldırı sonucu öldürülen Cengiz Akyıldız, Kapaklı Ülkü Ocakları'nın düzenlediği bir programla anıldı.

Kapaklı 27.01.2015 18:09:00 0
Ülkücüler Cengiz Akyıldız

MEVLİT OKUTULDU

Saat 18.00’de başlayan programda Okullar Teşkilat Sorumlusu Korhan Ogan, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan ve ülkü ocakları üyelerine Cengiz Akyıldız’ın hayatından kesitler verdi. Yatsı namazından sonra ise teşkilat binasında ise Cengiz Akyıldız için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

“ONU UNUTMAYACAĞIZ”

Programdan sonra bir açıklama yapan Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan “Bugün buraya bundan bir yıl önce 26 Ocak 2014 günü İstanbul Esenyurt MHP Seçim İrtibat Bürosunun açılışı sırasında hain eller tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Cengiz Akyıldız ağabeyimizi anmak için bir araya geldik. Ömrü ülküsü ve davası uğruna çilelerle geçen, ömrü zindanlarda heba olan bir dava adamıydı. Davası uğruna şehit olmayı çok istiyordu ve yüce Allah Cengiz ağabeyimizin isteğini yerine getirdi. Ülkücü Hareketin her biri bir kahraman olan şehitler kervanına yolcu oldu. Ne Cengiz ağabeyimizi unutacağız ne de O’nu vuranları” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10