MYO binasının geçici kabulü yapıldı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ile Muratlı Kaymakamlığı tarafından kurulan Muratlı Yükseköğretim Gönüllüleri Derneği arasındaki protokol imzalandı.

Muratlı 28.01.2015 13:46:00 0
MYO binasının geçici kabulü yapıldı

PROTOKOL İMZALANDI

NKÜ Rektörlüğü ile Muratlı Kaymakamlığı Başkanlığında kurulan Muratlı Yükseköğretim Gönüllüleri Derneği ile düzenlenen protokol gereği; mülkiyeti NKÜ’ye ait olan Muratlı ilçesi Kalaycı mevkii 43 ada, 42 parsel nolu taşınmaz üzerinde söz konusu dernek tarafından toplanan yardımlar ile Muratlı Yüksekokulu’na yeni ve modern bir okul binası kazandırmak üzere 5 katlı, içerisinde 9 derslik, 24 ofis, yemekhane, konferans salonu, sığınak bulunan inşaatın, temelden itibaren betonarme betonu, kalıp, demir donatısı ve temel yalıtım işlerinin yapılmasını üstlenmiş olması ve protokolde belirtilen kısımlar dernek tarafından tamamlandı. İşin denetimini yapan Namık Kemal Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı elemanları tarafından geçtiğimiz günlerde geçici kabulü yapıldı.

İNCE İŞLERİ NKÜ YAPACAK

Protokol gereği dernek tarafından betonarme karkası yapılan inşaatın geriye kalan kısımlarının ince işlerinin yapılması için NKÜ Rektörlüğü’ne devir teslim işlemi, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Dernek Üyeleri Ahmet Türkoğlu, İbrahim Özyurt ve Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Nurşen Öntürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10