Gönül sohbetleri başladı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, düzenli olarak gerçekleştirilecek olan "Gönül Sohbetleri" kapsamında yeni mahallelerin muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Çorlu 28.01.2015 13:51:00 0
Gönül sohbetleri başladı

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Deregündüzlü Mahalle Muhtarı Sedat Er, Maksutlu Mahalle Muhtarı Ali Topuz, Önerler Mahalle Muhtarı Kemal Erduran, Sarılar Mahalle Muhtarı Fuat Döner, Seymen Mahalle Muhtarı Aydın Dinler, Şahpaz Mahalle Muhtarı Recep Soydan, Türkgücü Mahalle Muhtarı Nadir Uğur ve Yenice Mahalle Muhtarı Hasan Sezen katılırken Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt katıldı.

ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ

Başkan Baysan, Çorlu’ya tarihi bir bina kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek “Açılışını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz tarihi binamıza halkımız büyük ilgi gösteriyor. Haftanın belli günlerinde bu binamızda çeşitli sivil toplum örgütleri, dernekler, odalar gibi halkımız çeşitli kesimleriyle buluşmalar gerçekleştirecek ve onlarla diyalog kuracağız. Aynı zamanda tarihi belediye binamız dönemsel olarak çeşitli kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak” dedi.

HAYATA GEÇİRİLECEK

Yapılan yerel seçimler sonucu göreve gelen yönetimlerin planlama ve programlama sürecinde olduğunu ifade eden Baysan “Önümüzdeki zaman zarfında dayanışma içerisinde birçok faaliyet hayata geçirilecek” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10