1911 Çerkezköyspor 5 oyuncu ile sözleşme imzaladı

Süper Amatör Ligin ilk devresini 19 puanla dördüncü sırada tamamlayan 1911 Çerkezköyspor'da Başkan Murat Narçın tesislerde basın toplantısı gerçekleştirdi. İkinci devre öncesi Salih İzmir, K

29.01.2015 13:24:00 0
1911 Çerkezköyspor 5 oyuncu ile sözleşme imzaladı

1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın dün tesislerde saat 11.00’de düzenlediği haftalık basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

ÇOK GÜÇLÜ KADRO KURDUK

Başkan Murat Narçın’ın basın toplantısında Antrenör Suat Akdereli, Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Çolakoğlu, Muzaffer Kurt ve yeni transferler Salih İzmir, Kadir Mert Örentepe, Behmen Behlül Seymen, Kazım Gürsel Güraslan ve Volkan Erdoğan’da hazır bulundu. Toplantıda konuşma gerçekleştiren Narçın “ 1911 Çerkezköyspor olarak sezon başında ilk yarıya başlarken hedefimizin şampiyonluk olduğunu belirttik. İlk yarıda bazı olumsuzluklar ve futbolcu eksikliği nedeniyle ilk yarıyı liderin arkasında 5 puan geride kapadık. Bu demek değildir ki hedefimizden şaştık. İkinci yarıya çok daha güçlü bir kadro ile başlayacağız. Takım kadromuza beş takviye yaparak çok güçlendirdik. Kadromuza aldığımız bu beş oyuncumuzda çok tecrübeli ve her biri üst liglerde oynayan futbolculardır. Her biri sever seve geldiler ve burada başarılı olmak ve başarıyı yakalamak istediklerini söylediler. 1911 Çerkezköyspor’un hedefi olan bir kulüp olarak gördükleri için geldiklerini belirttiler” açıklamasında bulundu.

UFAK TEFEK SORUNLAR YAŞADIK

İlk devre ufak tefek aksilikler yaşamalarına rağmen zirve yarışından kopmadıklarını kaydeden Narçın “Futbolda her şey yaşanıyor.işte bizde ilk yarı maçlarında bazı olumsuzluklar yaşadık.Ama ikinci yarı maçlarında olumsuzlukların yaşanmaması için de tedbirimizi aldık ve takım kadromuzu güçlendirdi. Yeni aldığımız oyuncular kendilerini kanıtlamış futbolculardır. Onları transfer etmeden önce teknik heyetimize kadromuzun oyuncu ihtiyacı olup olmadığını var ise kimlerin ve hangi mevkilere alınması gerektiğini konusunda görüş birliği yaptık ve öyle transferi gerçekleştirdik.”diye konuştu.

BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ

İkinci yarı maçlarında başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını da belirten, Başkan Murat Narçın, “ben inanıyorum ki ,teknik heyetimiz ve futbolcularımızla birlikte başarıyı birlikte yakalayacağız.Hedefimiz olan şampiyonluğu elde etmek için ikinci yarı maçlarının tümünü alacak güçteyiz. Kadromuza dahil ettiğimiz beş futbolcumuzun hepsi üst liglerde futbol oynayan futbolcular ve tecrübelidirler. Buraya 1911 Çerkezköyspor’u şampiyon yapmak için geldiler. Onların parayla pulla işleri yok. Kendilerine 1911 Çerkezköyspor’u tercih ettikleri, için yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum.Onlarda artık bizim bir parçamız ve evlatlarımızdır.Onlar nasıl bizim başarılı olmamız için buradaysalar bizlerde onlara her türlü sahip çıkacağız”dedi.

“BAL LİGİNE ÇIKACAĞIZ”

Narçın daha sonra ise Salih İzmir,Kadir Mert Örentepe, Behmen Behlül Seymen,Kazım Gürsel Güraslan ve Volkan Erdoğan’ı basın mensuplarına tanıttı. Ligin ilk devresinin birkaç maç dışında iyi geçtiğini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Bizleri yalnız bırakmayan ve devamlı bizleri motive eden başta kulüp Başkanımız Murat Narçın olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu ara transferde kadromuza dahil edilen 5 futbolcu ile kadromuz çok daha güçlendi. Bu güne kadar takım içinde hiçbir futbolcuyu dışlamadık ve bundan böylede dışlamayacağız. Bizim her kanattaki futbolcumuza ihtiyacımız var. Ligin ilk devresini ise 19 puanda tamamladık. İkinci devre fırtına gibi esecek bir takıma sahibiz. 1911 Çerkezköyspor ikinci devre alacağı galibiyetler ile Bölgesel Amatör Lige çıkacaktır. Bu konuda takımımıza inancımız tamdır. İkinci yarıya çok iyi hazırlandık. Kimseyi yanıltmayacağız. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Çerkezköy halkına bu sezon şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

OYUNCULAR MUTLU

1911 Çerkezköyspor’un beş yeni transferi 1911 Çerkezköyspor’a geldikleri için mutlu olduklarını kaydederek “ Hedefi olan bir kulübe geldik. Ortam çok iyi. Herkes başarılı olmak istiyor. İnşallah 1911 Çerkezköyspor’u üst lige çıkaracağız. Buraya başarılı olmak için geldik. Bizlere güvenenleri ise mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Toplantıda son olarak konuşma gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu “Ligin ilk devresindeki kadromuz kısıtlı değildi. Rekabetin olduğu yerde transferde isteniyor. İnşallah takım içinde bundan sonra forma kapmak için futbolcu kardeşlerimiz çok daha iyi mücadele edecek. Hepsi formayı hak ediyor. 1911 Çerkezköyspor  olarak hedefimize ciddi şekilde ilerleyeceğiz. Yeni transferlerimiz takımımıza güç katmıştır. Onlarında dediği gibi başarılı olmak için buradadırlar ve başarılı olacaklardır”diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10