Kent Konseyi Genel Kurulunu yaptı

Çorlu Kent Konseyi'nin 2015 Ocak dönemi genel kurul toplantısı Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda yapıldı.

Çorlu 29.01.2015 14:29:00 0
Kent Konseyi Genel Kurulunu yaptı

ÇALIŞMA YÖNERGESİ KABUL EDİLDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, “Bireyleri yaşadıkları kente olan sorumluluklarını yerine getirmek adına kent konseyi çatısı altında gönüllü çalışanlar olarak birleşmeye davet ediyorum” dedi. Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çalışma Yönergesi’nin oybirliği ile kabul edildiği toplantıda meclis ve çalışma grupları sunumları da yapıldı.

ÇEVRE SORUNLARI VE ÖNERİLERİ

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi çalışmaları ve projeleri hakkındaki bilgilendirme Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan Yardımcısı Şefika Koca tarafından yapılırken, Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclisi çalışmaları ve projeleri hakkındaki bilgilendirme ise Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz tarafından gerçekleştirdi. Çorlu Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Doç.Dr.Füsun Ekmekyapar da bölgede çevre sorunları ve çözüm önerileri konusunda sunum yaptı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Toplantıda Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nce geçtiğimiz ay gerçekleştirilen tavla turnuvasında dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu İlçe Emniyet Amiri Murat Sevgi, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur ve Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Yrd.Doç.Dr.İ.Feda Aral tarafından verildi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10