Mustafa Filiz de milletvekilliğine aday

Çerkezköy'de Cumhuriyet Halk Partisi'nde milletvekili aday adaylığını açıklayan üçüncü isim Mustafa Filiz oldu. Hasan Demir ve İsmail Doğaroğlu'nun ardından Çerkezköy'de u

Çerkezköy 30.01.2015 16:08:00 0
Mustafa Filiz de milletvekilliğine aday

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

Mustafa Filiz dün saat 14.00’da CHP Çerkezköy İlçe Binasında basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Başkan Yardımcısı Metin Akyıldız ve Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile ilçe yönetimi katıldı. Çiftçi çocuğu olduğunu söyleyen Mustafa Filiz, Edirne’de doğduğunu ve uzun yıllardır da Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirtti. Yıllardır partisine hizmet ettiğini ve etmeye devam edeceğini belirten Filiz, kendisine ait servis aracı ile yıllardır Çerkezköy’de personel taşımacılığı yaptığını söyledi. Halka hizmet için yola çıktığını söyleyen Filiz, önümüzdeki günlerde Tekirdağ İl Başkanlığında da aday adaylığını açıklayacağını söyledi.

 

 

DEMOKRATİK KURALLARIN İŞLEDİĞİ TEK PARTİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkemizde sosyal demokratik kuralların işlediği tek parti olduğunu ileri süren Filiz “Özellikle bu dönemde partimizin milletvekili aday adaylarının partimize çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi ve tüm aday adayları ile birlikte en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

KATKI SAĞLAYACAKLARINA İNANIYORUM

Mustafa Filiz’e çıktığı bu yolda başarılar dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk de ''CHP olarak biz de iktidara giden bu yolda aday adaylarımızın partimize gerekli katkıyı sağlayacaklarına inanıyoruz” dedi. Öztürk, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimlerde CHP’nin iktidara geleceğine inandığını belirtti. 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10