Belediye, alt geçitteki çalışmaları tamamladı

Çerkezköy Belediyesi Bağlık Mahallesi Alt Geçidi olarak bilinen Tevfik Fikret Caddesi'ni Mimar Sinan Caddesi'ne bağlayan alt geçitte başlattığı çalışmaları tamamladı.

Çerkezköy 30.01.2015 17:23:00 0
Belediye, alt geçitteki çalışmaları tamamladı

KAYAN ZEMİN DOLDURULDU

Toprak ve zemin kayması sonucu oluşan dere yatağındaki sıkıntıyı aşmak için başlatılan çalışmaların tamamlandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Alt geçitte bulunan dere yatağındaki kanalizasyon hatlarının yağmur sularından zarar görmesi nedeni ile köprü altı tıkanıyordu ve göçük yaşanıyordu. Dere yatağındaki göçükten dolayı oluşan kaymalar ve kaya parçaları kato ile temizlenerek, dere yatağı açıldı ve kayan zemin dolduruldu” dedi.

ÇALIŞMALARIN TAMAMLANMASINI BEKLİYORUZ

Su Terfi Merkezi’nin olduğu bölgedeki dere yatağının da kato ile açıldığını söyleyen Akay “Pınarça Deresi’nin söz konusu bölgesinde yapılacak temizleme ve dolgu çalışmasının ardından Bağlık Mahallesi’nde Devlet Su İşleri tarafından yapılan yeni köprünün çevre temizliğinin yapılması, köprünün kesitinin daralan noktalarının açılması ve köprü yaklaşım plaklarının betonlanması ile ilgili ise Devlet Su İşleri’ne müracaat ettik. DSİ’den çalışmalarını biran evvel tamamlamasını bekliyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10