Önce altyapı, sonra yol

Çerkezköy Belediyesi, Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii'nde bulunan Enesler İmam Hatip Lisesi'nin yolunu yapacak. Önümüzdeki hafta içi başlayacak olan çalışmaların yarı yıl tatili sona ermeden tamam

Çerkezköy 30.01.2015 17:24:00 0
Önce altyapı, sonra yol

ALTYAPI SORUNUNU DA ÇÖZECEĞİZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Ambardere Mevkii’nde bulunan Enesler İmam Hatip Lisesi ve çevresinde yaptığı incelemelerin ardından sorunun çözülmesi için çalışma başlattı. Akay, yol yapımına başlamadan önce okul civarındaki altyapı sorununu da çözeceklerini belirtti.

HEDEF YOL SORUNUNU ORTADAN KALDIRMAK

Enesler İmam Hatip Lisesi civarında yağmur suyu hattının daha önce yapılmamasından dolayı okul yollarının zarar gördüğünü belirten Akay, ilk olarak okul çevresinin yağmur suyu giderlerini yaptıktan sonra bozulan yolun tesviyesini yapacaklarını ve üzerini beton kaplayacaklarını belirtti. Hedeflerinin 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ikinci yarısı başlamadan okulun yol sorununun ortadan kaldırmak olduğunu söyleyen Akay “Bölgenin yeni yerleşimin olduğu bir alan olması nedeni ile bu tür sıkıntılar yaşanıyor. Şuanda öncelikli hedefimiz Enesler İmam Hatip Lisesi’ne eğitim ve öğretime devam eden çocuklarımızı çamurlu yoldan kurtarmak” dedi. Bir hafta içinde çalışmaların tamamlanacağını dile getiren Akay ikinci dönem başlamadan yol tamir ve onarım çalışmasını tamamlayacaklarını belirtti.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10