Çamurlu yolları, ayaklarına poşet geçirerek protesto ettiler

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışma nedeniyle çamurlu olan yolları ayaklarına poşet geçirerek protesto etti.

Süleymanpaşa 1.02.2015 15:49:00 0
Çamurlu yolları, ayaklarına poşet geçirerek protesto ettiler

POŞET GEÇİREREK PROTESTO ETTİLER

2014 Nisan ayından beri mahallede yapılan yol çalışmalarını Altınova sakinleri olarak sabırla izlediklerini belirten Ak Parti Altınova Mahalle Başkanı Haşim Ceylan “Mağduriyetimizin sınırlarını sonuna kadar zorladığını hissettiğimiz an tepki vermek üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Yapılan yol çalışmaları neticesinde bir türlü düzen sağlanamamış, okula giden öğrenciler, evde hastası olanlar, işe gitmek için mücadele edenler ve siftah yapmak için müşteri bekleyen esnafımız çok daha mağdur edilmeye başlanmıştır. Şikayetler kaale bile alınmamıştır. 26 Ocak Pazartesi günü mahalle teşkilatımızın yaptığı istişare toplantısı sonunda şikayetlerin AK Parti İl ve İlçe teşkilatına karar verilmiştir" dedi.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ise, Altınova Mahallesi sakinlerinin 4 aydır çok ciddi boyutta sıkıntı yaşadığını söyleyerek, "Biz defalarca görüştüğümüz belediye yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerle mümkünse bu çalışmalarının yapılması gerekiyor bunu biliyoruz. Ama bunun belli bir safhada yapılması gerektiğini söylüyoruz. Yapılan çalışmaların vatandaşın ihtiyacı olduğunun farkındayız. Bu gördüğünüz ana cadde Altınova’nın en iyi hali. Bir de arka sokaklara gidebiliriz. Bugün giydiğimiz poşetler galoşlarla da gelebiliriz” dedi.

ARTIK GALOŞLUK HALİ KALMADI

Artık Altınova’nın galoşluk halinin kalmadığını belirten Yüksel “Artık Altınova bele kadar çamur haline gelmiş dolayısıyla çöp poşetleriyle gezmeniz gerekiyor. Biz yetkililerden özellikle istirham ediyoruz. Buradaki halkın sesine kulak verin, çalışmalarınızı biraz daha ciddiyetle yapın. Biz Tekirdağ için yapılan her şeyin arkasındayız. Ama bu çalışmaların daha düzenli insanlara daha saygılı bir şekilde yapılmasını istiyoruz bu nedenle de buradayız. Keşke iki ay önce gelseydik de bu kadar kamyonu burada görüyor olabilseydik. Ama göreceksiniz bundan sonra her sokaktaki çalışmayı eylem yapacağız. Sesimiz duyulana kadar yapılan işler düzgün yapılana kadar eylemlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10