Cam kumbaraların dağıtımı sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü, Cam Kırığı Hurda Nak. İnş. Gıda Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti ile yapılan anlaşma doğrultusunda 80 adet 900 litrelik ve 20 adet 1200 litrelik c

Süleymanpaşa 1.02.2015 15:58:00 0
Cam kumbaraların dağıtımı sürüyor

TEKRAR EKONOMİYE KAZANDIRILACAK

Süleymanpaşa Belediyesi, önceki gün de Banarlı ve Gündüzlü Mahallelerine de birer adet kumbara yerleştirdi.  Süleymanpaşa Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğünden tarafından yerleştirilen kumbaralarda cam şişe ve kavanozların toplanarak tekrar ekonomiye kazandırılacağını ve tüm mahallelere cam şişe kumbarası yerleştirileceğini ifade edildi.

ÇEVRE DUYARLILIĞI

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, cam şişe kumbaralarının çevre duyarlılığı ve geri dönüşüm açısından büyük bir işlev gördüğünü ifade ederek “ Cam kumbara uygulamasındaki amacımız çevre temizliğine önem vermenin yanı sıra cam şişe ve kavanozların belirli noktalarda toplanarak tekrar kazandırmak. Halkımızın kullanmadıkları cam şişeleri, kavanozları ve cam eşyaları çöp kutularına değil de bu kumbaralara atmalarını rica ediyorum. Ülke ekonomisine katkı için camlar kumbaraya” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10