İndirim protokolü imzalandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin elektriği yüzde 18 indirimli kullanması için önceki gün ÇTSO ile protokol imzalayan Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ), Edirne Ticaret ve Sanayi OdasÄ?

Bölgede Gündem 1.02.2015 16:07:00 0
İndirim protokolü imzalandı

ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK

Protokol imza törenin de konuşan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt protokolün önemine değinerek “Yüzde 16,5'lik indirim sağlayacak olan bu protokol orta ve uzun vadede üyelerimizin elektrik maliyetlerinin düşürülmesi ile rekabet güçlerini artırmalarına önemli katkı sağlayacak” dedi. ETSO üyelerinin TREPAŞ’a başvurularını yaparak bu imkandan faydalanmaya davet eden Zıpkınkurt, protokolün üyelere hayırlı olmasını diledi.

İL VE BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Protokol törenine katılan TREPAŞ Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Orhan Başkurt da “Edirne Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı üyelerine yönelik olarak imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyoruz. Amacımız, uzun yıllar elektrik hizmeti vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir, değer yaratan hizmet verebilmektir. Özellikle ticaret ve sanayi kuruluşlarına TREPAŞ olarak destek sağlayarak il ve bölge ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10