ÇTSO'da 5 yıldızlı hizmet

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz hafta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle birlikte Akredite Oda Sertifikası'nı aldı.

Çerkezköy 1.02.2015 17:02:00 0
ÇTSO

39 ODA VE BORSAYA SERTİFİKALARI VERİLDİ

Geçtiğimiz yıl çalışmaları tamamlanarak denetimleri gerçekleştirilen ve aralarında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bulunduğu 10. Dönem 39 oda/borsa, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı. Törene ÇTSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeler, Metin Taşdelen, Mesut Görgün, Murat Seymen, Sinan Sifil, Genel Sekreter Hakan Gel ile Eğitim ve Kalite Sistem Yöneticisi Asude Çelen katıldı.

SERTİFİKAYI HİSARCIKLIOĞLU’NUN ELİNDEN ALDI

Törende, geçen yıl çalışmaları tamamlayarak denetimleri gerçekleştirilen 10. Dönem 39 oda/borsa ile akreditasyon sertifikalarını yenileyen 1, 2, 5 ve 7. Dönemden 54 oda/borsa sertifika alırken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası da 10.dönem 39 oda/borsa arasında yer aldı. ‘Akredite Oda’ unvanını kazanan ÇTSO’nun sertifikası, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğu’nun elinden aldı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, törende yaptığı konuşmada “Bugün bizim için gurur günü” dedi. 191 oda ve borsanın Türkiye'de 5 yıldızlı oda ve borsa kapsamına girdiğini söyleyen Hisacıklıoğlu “Gururla övüneceğimiz bir camiamız var. Hizmet kalitesi anlamıyla Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bizim oda borsalarımız da bu oda ve borsalarla minimum aynı seviyeye geldi. 191 oda ve borsamızın başkanları ve tüm çalışanlarını başarılarından ötürü kutluyorum” dedi.

NİSAN AYINDA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da “Akredite Oda olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduk” dedi. Yaşanan süreçle ilgili de konuşan Kozuva “Akredite Oda olma yolunda ilk adım, Mart ayında Odamıza gerçekleştirilen geliştirme ziyareti oldu. Nisan ayında Stratejik Plan çalışmalarına başladık. Ağustos ayında da Stratejik planımız Yönetim Kurulunca onaylandı” dedi.

ÖNCÜ ROL OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

17 Kasım’da gerçekleştirilen denetimi başarıyla geçtiklerini ve akredite oda olduklarını söyleyen Kozuva “Şimdi de sertifikamızı alıyoruz. Bu noktaya gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen dönemde, hizmet kalitesini daha da arttırmak için çalışmalara devam edeceğiz. En iyi uygulamaları hayata geçirmek ve gerek bölgede, gerekse ulusal bazda öncü rol oynamak için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10