Büyükyoncalıspor'un yeni yönetimi belli oldu

Bu yıl 2.Amatör Lig'de kurduğu kadro ile şampiyonluğu hedefleyen Büyükyoncalıspor yeni yönetimi oluşturdu.

4.02.2015 17:19:00 0
Büyükyoncalıspor

BAŞKAN ÖZÇEVİK OLDU

Önceki akşam kulüp binasında yapılan toplantıda Başkanlığa Yalçın Özçevik getirildi. Yalçın Özçevik Başkanlığındaki yeni yönetimde ise Turan Koçer, Sürmeli Yıldız, Özcan Arıcan, Raşit Durmaz, Şahin Akın, Erkan Gülkan, Gökhan Özçevik, Engin Emen, Nevzat Odunci, Tamer Çanak, Erdoğan Yeşil, Erdinç Yılmaz ve Bahadır Bayındır yer aldı. Denetleme kurulunda Avni Terzi, Nedret Uçar, Erol Yaprak, Özkan Yıldız, Fırat İncedere, Abdullah Değirmenci yer alırken, Federasyon delegeleri ise Ali Akalın ve Anıl Aydın oldu.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK

Genç ve güçlü bir yönetim ile yeşil sahalara döndüklerini kaydeden Başkan Yalçın Özçevik “ Bugün yaptığımız olağan genel kurulda yönetimimizi belirledik. Genç ve dinamik arkadaşlarımız ile birlikte güzel bir yönetim oluşturduk. Elimizden geldiğince Büyükyoncalıspor’u daha yukarılara taşımak için çalışacağız” dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Hedeflerinin 1.Amatör Küme olduğunu kaydeden Özçevik “ Geçtiğimiz yıl 2.Amatör Ligde takımımız oynadığı ondört karşılaşmada üç galibiyet ve bir beraberlik alarak sezonu 10 puanla altıncı sırada tamamladı. Bu yıl ise yaptığımız transferlerle ve geçtiğimiz yıl kadromuzda bulunan futbolcularımızı bir arada toplayarak güçlü bir Büyükyoncalıspor ortaya çıkardık. Hedefimiz bu yıl 2.Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluğudur. Yeni yönetimimizin ise mahallemize ve Saray’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10