Vatandaşa vergi ödeme kolaylığı

Kapaklı Belediyesi, Halk Bankası ile vatandaşa vergi ödeme kolaylığı sağlayacak protokol imzaladı. İmzalanan protokolle Kapaklılılara ve Kapaklı'da gayrimenkulü olup da başka şehirlerde oturan vatanda

Kapaklı 4.02.2015 17:26:00 0
Vatandaşa vergi ödeme kolaylığı

BELEDİYEYE GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAKLAR

Belediye ve banka arasında imzalanan protokol ile vatandaşın artık vergi ödemek için Belediyeye gelmek zorunda kalmayacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Mükellefler emlak vergisi ödemelerini rahatlıkla Halk Bankası Şubelerinden, ATM cihazlarından, Otomatik Ödeme vererek, İnternet, Telefon ve Televizyon Ödeme Kanallarından borçlarını ödeyebilecek. Kurum ve Banka arasındaki köprü görevini Universal-UKBS Yerel Yönetim Programı tarafından sağlanacak. Bankadan yapılan ödemeler Belediyemiz ekranlarına aynı anda yansıyacak” dedi.

BORÇLARINI ÖĞRENEBİLECEK VE ÖDEYEBİLECEKLER

Mandalı, bu protokol ile belediye hizmetlerini bir adım daha ileri taşıdıklarını ifade ederek “Belediyemiz tarafından tahakkuk edilen Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi , İlan Reklam Vergisi , Cezalar , Harçlar ve Diğer Gelirleri Türkiye ve Yurt Dışındaki tüm Halk Bankası Şubeleri ve ATM cihazları ile Otomatik Ödeme vererek, İnternet, Telefon ve Televizyon Ödeme Kanallarından sadece TC Kimlik numaralarını beyan ederek borçlarını öğrenebilecek ve ödeyebilecekler” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10