Bakan Müezzinoğlu selzedeleri ziyaret etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, helikopterle Edirne'de sel suları altında kalan Karaağaç Mahallesi'ne giderek taşkın sahasını yerinde inceledi.

Bölgede Gündem 5.02.2015 11:18:00 0
Bakan Müezzinoğlu selzedeleri ziyaret etti

SELZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Bakan Müezzinoğlu ve beraberindeki İl Kriz Heyeti, kent merkezinde bulunan askeri helikopterle hareket ederek 3 gündür kent merkeziyle kara ulaşımı bulunmayan Karaağaç Mahallesi’ne gitti. Müezzinoğlu, bölgede bulunan okullara yerleştirilen selzedeleri de ziyaret ederek onların sorun ve isteklerini dinledi.

ARTIK ONLARIN NE DEDİĞİNİ BEKLEMEYECEĞİZ

Bölgede yaşanan sel ve su taşkınlarının önüne geçebilmek için kısa vadede ve ivedilikle, ülke sınırında bulunan on iki buçuk kilometrelik Meriç Nehri’nin yataklarının temizleneceğini ifade eden Bakan Müezzinoğlu “Biz artık Bulgaristan’a, biz artık Yunanistan’ın ne dediğini beklemeyeceğiz. Halkımızı onların insafına veya onların vicdanına veya onların koşullarına göre şekillendirmemek gibi üç önemli kararı hükümet olarak alındı. Karaağaç Mahallesi’nde yapımı devam edilen alternatif köprü inşaatı da en geç dört veya beş ay içerisinde bitirilecek” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10