Hayırseverden anlamlı yardım

Kapaklı'da emlak sektöründe faaliyet gösteren Mücahit Büyükbaş'ın derneğe bağışladığı 8 bin TL ile alınan akülü tekerlekli sandalye dün dernek binasında düzenlenen tören il

Kapaklı 6.02.2015 15:12:00 0
Hayırseverden anlamlı yardım

8 BİN TL BAĞIŞTA BULUNDU

Dün saat 14.00’da düzenlenen programda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan “Hayırseverimiz Mücahit Büyükbaş derneğimize önceki gün 8 bin TL bağışta bulundu. Bağışta bulunurken de ihtiyaç sahiplerine o para ile akülü tekerlekli sandalye alınmasını istedi. Biz de dernek olarak 2 akülü tekerlekli sandalye aldık ve kalan parayı da derneğimizin ihtiyaçları için kullandık” dedi.

HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ

Çakan, tekerlekli sandalyeyi 40 günlükken menenjit hastalığı geçirerek felç kalan 31 yaşındaki Abdullah Topuz’a teslim edeceklerini söyledi. Akülü tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi ile buluşturduğu için mutlu olduğunu kaydeden Mücahit Büyükbaş “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu anlamda bütün insanlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi. Akülü tekerlekli aracına kavuşan 31 yaşındaki Abdullah Topuz ise Mücahit Büyükbaş’a ve Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan’a teşekkür ederek mutluluğunu ifade etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10