Dönmez, destek ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez, partisinin Muratlı ilçe örgütünü ziyaret ederek destek istedi.

Çerkezköy 8.02.2015 12:57:00 0
Dönmez, destek ziyaretlerini sürdürüyor

“BELEDİYEYİ KAZANDIK”

Çerkezköy’e uzak olduğu için Muratlı’da tanınmadığını belirten Metin Dönmez, "Sağlık memuruyum, emekli oldum. 2008’de Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Beş aday adayı içerisinden birinci çıkarak belediye başkan adayı oldum. Çerkezköy’de maalesef AK Parti iktidarına o dönem son veremedik. Seçimi az bir farkla kaybettim. Sonraki kongrede CHP İlçe Başkanı seçildim. Bir dönem ilçe başkanlığı yaptım. Tekrar Belediye Başkan Aday Adayı olduk ama kısmet Vahap kardeşimize oldu. Çok çalıştık ve belediyeyi kazandık" diye konuştu.

DESTEK İSTEDİ

AK Parti’nin kalesi olan Çerkezköy’ü yerel seçimlerde kazandıklarını kaydeden Dönmez “Burada seçimi kazanmamız büyük bir başarıydı. Çerkezköy Tekirdağ’ın en çok göç alan ilçelerinden biri. Çerkezköy’de Cumhuriyet Halk Parti’nin seçim alması gerçekten Türkiye’de büyük bir başarıdır" dedi. Ziyarette Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez bir süre CHP Muratlı İlçe Yönetimi ile görüştü ve partililerden destek istedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10