Kent Konseyi'nden Sevgililer Günü programı

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, önceki akşam Çerkezköy'ün müzisyenleri ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

Çerkezköy 8.02.2015 13:12:00 0
Kent Konseyi

MÜZİSYEN DEĞERLERİ PROJESİ

Cuma akşamı saat 19.30’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz “Çerkezköy müzisyen değerleri projemiz var. Bugün hem Çerkezköylü müzisyen arkadaşlarımız ile sorunları tartışacağız ve onlarla ilgili bundan sonra çalışmalar yapacağız. Toplantıya gerçekten geniş bir katılım oldu” dedi.

14 ŞUBAT’A ÖZEL PROGRAMIMIZ OLACAK

Çerkezköy Kent Konseyi olarak 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir program düzenlemek istediklerini söyleyen Karagöz “Bununla ilgili bütün arkadaşlarımız bizlere olumlu yanıt verdi. Kapalı Otopark üstünde güzel bir açık hava konseri yapmak istiyoruz. Güzel bir sahnede, ses düzeni ile birlikte orada bütün müzisyen arkadaşların hepsine birer iki şarkı söyletmek istiyoruz. Kendilerini de Çerkezköy halkına tanıtmak istiyoruz” diye konuştu.

“DEĞERLENDİRİLİYOR”

Program öncesi müzisyenlerin de fikirlerini almak istediğini kaydeden Karagöz “Bu projelerin hepsi düşünme safhasında. Bu hafta içi sizlerle bu projeyi konuştuktan sonra beş gün kala basın mensupları ile projemizi paylaşacağız. Şuan bu proje taslak halinde. Arkadaşlar ile taslağı hazırladıktan sonra değerlendirip, nasıl hizmet veririz diye düşüneceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10