Çerkezköyspor puan saçmaya devam ediyor

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor Cumartesi günü kendi evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorlu Kültür Sultanköyspor'u konuk etti. İlk devresi golsüz eşitlik ile sonuçlanan kar?

8.02.2015 13:16:00 0
Çerkezköyspor puan saçmaya devam ediyor

Çerkezköyspor saha ve taraftarı önünde konuk ettiği Çorlu Kültür Sultanköyspor ile berabere kaldı.

MUSTAFA UĞRAŞ STADYUMUNDA OYNANDI

Ligin ikinci devresinin ilk haftasını bay geçen Çerkezköyspor ikinci devrenin ikinci haftasında evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor'u konuk etti. Cumartesi günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13,00'de oynanan karşılaşmayı Eray Yılmaz yönetirken, yardımcılıklarını Gökhan Üçüncü ile Rıdvan Demirel görev aldı. Çerkezköyspor karşılaşmaya 1-Murat Gümüş 2-Hilmican Taşdemir 3-Emre Yazgın 4-Tahir Balpınar 5-Tolga Burak Gider 6-Engin Doğan 7-Cengiz Atmaca 8-Can Demirdöven 9-Abdi Karataş 10-Muharrem Uz 11-Melih Mutluer ilk onbiri ile çıkarken yedeklerde 12-Muhammed Yusuf Emç, 13-Baki Eroğlu 14-Yusuf Özkan 15-Onur Güngör 16-Uğur Kandupan yer aldı. Konuk ekip Çorlu Kültür Sultanköyspor ise karşılaşmaya 1-Günay Coşkun 2-Mutlu Köroğlu 3-Osman Bahtiyar 4-Gökhan Gülhan 5-Sezer Yavaşoğlu 6-Kalender Bulut 9-Emre Er 10-Özgür Öge 11-Özer Zambak 13-Onur Karataş 14-Özgür Sarıgöz ilk onbiri ile çıkarken yedeklerde 7-Aytaç Seremet 15-Ertuğrul Aktemur 16-Okan Uğur Ogur 17-Cemrehan Cantez 18-Mümin Cantez yer aldı.

ÇERKEZKÖY BASTIRDI

Rüzgarlı bir havada oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarına her iki takım da kontrollü bir başlangıç yaptı. Konuk ekip Çorlu Kültür Sultanköyspor 4.dakikada etkili geldi.  Çorlu Kültür Sultanköyspor’ndan Özgür Öge’nin ceza alanına yaptığı ortada kimse topa dokunamadı. Çerkezköyspor karşılaşmanın 8.dakikasında Abdi ile girdiği önemli pozisyonu ise değerlendiremedi. Organize gelişen Çerkezköyspor atağında son olarak Abdi topla buluştu. Seri çalımlarla ceza alanına giren Abdi, bir anda yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Eray Yılmaz pozisyona devam dedi. Karşılaşmanın 11'inci dakikasında gelişen Çerkizköyspor atağında  Çerkezköyspor yine tehlikeli geldi. Sağ kanattan Cengiz seri çalımla ceza sahası içine girdi. Cengiz'in vuruşunda savunma araya girerek kornere gönderdi.

 

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Karşılaşmanan 16'ncı dakikasında pozisyonu rakibinin kontra atağını kesen Abdi sarı kart ile cezalandırıldı. 25.dakikada Çerkezköyspor yine gole çok yaklaştı. Muharrem’in ceza alanına yaptığı ortaya Cengiz iyi yükseldi. Cengiz’in kafa vuruşunda top Çorlu Kültür Sultanköyspor kalecisi Günay’da kaldı. 28.dakikada Çerkezköyspor kontra atağa çıktı. Abdi Karataş karşı karşıya kaldığı pozisyonu cömertce harcadı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan Çerkezköyspor 41.dakikada gole çok yaklaştı. Sal kanattan gelişen serbet vuruşta topun başına Muharrem geçti. Muharrem'in ortasına iyi yükselen Abdi'nin vuruşu Günay'da kaldı.

TEMSİLCİMİZ ÖNE GEÇTİ

 İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresine yine Çerkezköyspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan Çerkezköyspor atağında topla buluşan Abdi yerde kaldı. Sağ kanattan Melih'in kullandığı serbest vuruşta Engin'in vuruşu ağlarla buluşunca Çerkezköyspor karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte öne geçen temsilcimiz karşılaşmada rahatladı. Karşılaşmada mağlup duruma düşen konuk ekip Çorlu Kültür Sultanköyspor ise kalan dakilakarda temsilcimiz kalesine yüklendi. 67'inci dakikada gelişen Çorlu Kültür Sultanköyspor atağında topla buluşan Özgür Öge kaleci Murat'ın önde olduğunu gördü.  Filelere doğru yönelen topu Çerkezköyspor’da oyuna ikinci yarıda giren Baki çıkarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Baki’nin ters vuruşunda top Çerkezköyspor fileleri ile buluştu. Skorun 1-1 olması ile birlikte karşılaşmada heyecanda arttı. Kalan dakikalarda gelişen ataklarda başka gol olmayınca karşılaşmada 1-1'lik eşitlik ile sonuçlandı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10