Çerkezköy'den 5.aday adayı Ayhan Duran oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Dr. İsmail Doğaroğlu, Hasan Demir, Mustafa Filiz ve Metin Dönmez'in ardından Çerkezköy'den milletvekili aday adaylığı için resmi açıklama yapan beşinci isim Ayhan

Çerkezköy 8.02.2015 16:25:00 0
Çerkezköy

İKTİDARA YAKLAŞTIĞIMIZIN GÖSTERGESİ

Ayhan Duran, aday adaylığı için resmi açıklamasını dün saat 13.00’da parti binasında yaptı. Programda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Ayhan Duran’a çıktığı yolda başarılar diledi. CHP’nin 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlere hızla hazırlanmaya başladığını ifade eden Öztürk “Milletvekilliği aday adaylığı için her gün yeni bir arkadaşımız çıkıyor. Her biri de milletvekili olmak için aday adaylığı döneminde özverili şekilde çalışacağını beyan ediyor” dedi. Öztürk, bunun, CHP’nin iktidara biraz daha yaklaştığının göstergesi olduğunu söyledi.

VAR OLMA YA DA YOK OLMA SEÇİMİ OLACAK

Partililere kendisini tanıtan Milletvekili Aday Adayı Ayhan Duran da 7 Haziran seçiminin önemine dikkat çekti. 7 Haziran’da önemli bir seçim geçirileceğini dile getiren Duran “Bu seçim Türkiye’nin var olma yada yok olma seçimi olacak” dedi.

 

 

BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

Herkesin bu seçimde Türkiye’nin var olması yönünde oy kullanması gerektiğini söyleyen Duran bu seçimin ülke ve bölgemiz için çok önemli olduğunu ifade etti. Her kesimin aday adayı olduğunu ifade eden Duran, partililerden destek istedi.İl genelinde CHP örgütlerinin ön seçim istediğini de anımsatan Duran “Fermuar ve buna benzerleri ilimizde istenmiyor. İlimize yakışanı da ön seçimdir” dedi.

YANINDA OLACAĞIM

Ön seçimden kim çıkarsa çıksın yanında olacağını söyleyen Ayhan Duran “Ön seçimden kim çıkarsa çıksın, kimsenin küsme ve darılma gibi lüksü yok. Çünkü her şey demokratik olacak” dedi. CHP’nin oylarını artırarak iktidara geleceğine inandığını belirten Duran tüm aday adaylarına da başarılar diledi. Ayhan Duran’ın konuşmasının ardından CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altıonel ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca,  Ayhan Duran’a İlçe Gençlik kollarına ve İlçe Kadın Kollarına katkı ve desteklerinden dolayı birer plaket takdim etti.

PARTİLİLER DE KATILDI

Ayhan Duran’ın aday adaylığı açıklamasına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve ilçe kadın kolları üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve ilçe gençlik Kolları üyeleri, CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Metin Dönmez ve çok sayıda partili katıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10