Işıl Işıl Pilav ve Kahvaltı Salonu açıldı

Hüseyin Turhan'ın işletmeciliğini yaptığı Işıl Işıl Pilav ve Kahvaltı Salonu, dün saat 12.00'da düzenlenen törenle Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Tunalı-Akay pasajı giri?

Çerkezköy 9.02.2015 13:17:00 0
Işıl Işıl Pilav ve Kahvaltı Salonu açıldı

İLÇEMİZ YENİ BİR DAMAK TADINA DAHA KAVUŞTU

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hızla büyüyen ilçemize her geçen gün yeni yeni işyerlerinin açılması ve istihdamın sağlanması bakımından da önem kazanmaya devam ediyor. Bu gün açılışını gerçekleştireceğimiz Işıl Işıl Pilav ve Kahvaltı Salonu’nun da halkımıza yeni bir damak tadı sunuyor olması bizleri memnun etti. Bu işyerinin işletmeciliğini yapan Hüseyin Turhan’ı tebrik ediyor ve hayırlı olması temennisiyle bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

 

AÇILIŞI BİRLİKTE YAPTILAR

İşletmenin açılış kurdelesini belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel birlikte yaptı. Açılışın ardından katılımcılara etli pilav ayran ve meşrubat ikramı yapıldı. Işıl Işıl Pilav ve Kahvaltı Salonu sahibi Hüseyin Turhan, Çerkezköy halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacaklarını söyledi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10