Belediye aşevi açıyor

Süleymanpaşa Belediyesi'nin vatandaşlara yönelik "Daha fazla, doğru hizmet" felsefesiyle kurduğu İkram Çeşmesi, Bilgi Evi, Dost Eli Mağazası ve yakında hizmete başlayacak Aşevi çalışma

Süleymanpaşa 11.02.2015 15:22:00 0
Belediye aşevi açıyor

2 YERDE DAHA HİZMETE SUNULACAK

İkram Çeşmesi’nin bir süre sonra Köprübaşı’na ve Değirmenaltı Mahallesi’ne de kurulacağını ifade eden Eşkinat, belediye tarafından yenilenerek hizmete sunulan “Bilgi Evi”nde de incelemeler yaptı. Teknoloji çağında yaşarken bilgisayardan uzak çocuklar olmasın diye yenileyerek hizmete sundukları Bilgi Evi’ne özellikle gençleri ilgi gösterdiğini ifade eden Eşkinat “Çocuklarımızı internet güvenlik programlarımız ile korurken ödev ve araştırmalarını ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlıyoruz” dedi.

 

 

VATANDAŞLAR ARASINDA KÖPRÜ KURUYOR

Dost Eli Mağazası’na da geçen Eşkinat, mağazanın işleyişi ve faaliyet durumu ile ilgili bilgi aldı. Dost Eli Mağazası’nın ekonomik bakımdan zayıf olan ailelere destek olmak amacıyla yapılan ikinci el giysi bağış çalışmaları ile yardımseverler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü kurduğunu söyleyen Eşkinat “Toplumsal dayanışma duygusunun gelişimine katkı sağlamak için başladığımız bu çalışmada oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor” dedi.

YEMEK İHTİYACINI KARŞILAMAK İSTİYORUZ

Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi’ne de giden Eşkinat büyük bir kapalı alanda kurulacak aşevini gezerken yapılan çalışmaları inceledi. Eşkinat “Kısa bir süre içinde aşevini hizmete sokmak istiyoruz. Bizim önceliğimiz ekonomik durumu zayıf olan vatandaşlarımız şehir olarak kalkınmak istiyorsak birbirimize destek olmak zorundayız. Açacağımız aşevi ile de önce bir öğün yapacağımız geliştirmeler ile de 3 öğün boyunca ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yemek ihtiyacını karşılamak istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10