AK Parti'nin dernek ziyaretleri sürüyor

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri dernek ziyaretlerine devam ediyor.

Çerkezköy 11.02.2015 15:33:00 0
AK Parti

BAŞARILAR DİLEDİ

Abdullah Öğe ve beraberindekiler önceki akşam da Çerkezköy Vizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Balkanlılar Derneği, Keşanlılar Derneği ve Soğucaklılar Derneği’ni ziyaret etti. İlk olarak Çerkezköy Vizeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden AK Parti heyeti, dernek başkanı Aydın Kırıklar ile görüştü. Kırıklar, “Yeni bir oluşum içersine giren partinin Çerkezköy’de başına geçtiniz” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

 

 

GÜÇLÜ BİR KADRO İLE YÖNETİME GELDİK

Çerkezköy’e güzel hizmetler vermeyi amaçladıklarını dile getiren Abdullah Öğe de “Bizim teşkilatımızın kapısını herkese açık” dedi. Kimsenin görüşünü, partisini ve nereli olduğunu sorgulamadan ihtiyaçlara cevap vermeye çalıştıklarını söyleyen Öğe, Çerkezköy Balkanlılar Derneği’nde de Dernek Başkanı Turgut İleri ile görüştü. Göreve geldikten sonra güzel çalışmalara imza attıklarını kaydeden Öğe “Biz sadece seçim zamanı değil, günlük olarak da derneklerimizin, vatandaşlarımızın, kurumlarımızın ziyaretlerine katılıyoruz” dedi.  Keşanlılar Derneği’nde de Dernek Başkanı Olcay Yaman ile bir araya gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, güçlü ve yeni kadro ile yönetime geldiklerini ve bundan sonra daha iyi hizmet için sorunların çözümü noktasında çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

DAHA SAHAYA İNMEDİK

AK Parti heyeti, Soğucaklılar Derneği’ni de ziyaret ederek Dernek Başkanı Ertekin Memiş ve üyelerle görüştü. Bu ziyaretin seçim ziyareti değil, taşınma ziyareti olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Seçimler öncesinde daha sahaya inmedik. Sizleri sadece seçimden seçime değil, her zaman ziyaretinizde bulunacak bir yönetim belirledik” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10