CHP'li kadınlar Sevgililer Günü'nü kutladı

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda bir araya gelen kadınlar, Sevgililer Günü'nü kutladı.

Çerkezköy 14.02.2015 15:56:00 0
CHP

ETKİNLİKTE BİR ARAYA GELDİLER

14 Şubat Sevgililer Günü etkinliğine CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Kadın Kolları üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı ve CHP Belediye Meclisi Üyesi Ayfer Dönmez, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Hilmiye Terzi, Gülten Altay, Naime Pehlivan, Nursu Çakır, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Gülhis Akay ve partililer katıldı. Şubat ayının aşk ile ilişkilendirilmesinin Antik Çağlara kadar uzandığını ifade eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, “O yıllarda Yunanistan’da Ocak ayı ile Şubat Antik Roma'da ise 15 Şubat bereket tanrısı Lupercus'un onuruna Lupercalia olarak kutlanırdı. Daha sonraki yıllarda da her yıl birçok ülkede 14 Şubat olarak kutlanmaya başlandı” dedi.

 

 

EN GÜZEL GÜNLERDEN BİRİ

Alaca, bu özel günü pek çok çiftin birbirlerine olan sevgi ve saygılarını hediyeler alarak gösterdiğini belirterek “14 Şubat Sevgililer Günü sevenlerin ve sevilenlerin sevgisini anlatmanın en güzel günlerinden biridir” dedi. CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayfer Dönmez tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi uzun yıllardan bu yana ülkemizde de 14 Şubat’ın Sevgililer olarak kutlandığını belirterek tüm seven ve sevilenlerin gününü kutladı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10