Duran: Her kesimin aday adayı olara yola çıktım

CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ayhan Duran Pazar günü, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Golden Palas Hotel'de Pazar günü düzenlenen kahvaltıda Duran, Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan mahalle

Çerkezköy 16.02.2015 15:32:00 0
Duran: Her kesimin aday adayı olara yola çıktım

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kahvaltıda konuşan Ayhan Duran, muhtarların, devletin temel taşı olduğunu ifade etti. Muhtarlara kendisini tanıtan Duran, “Aday adayları arasında kesinlikle her hangi bir tatsız olay yaşanmayacak. Sıralamada ilçelerimizden yani Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’an en az iki kişiyi koyarsak bölgemizin çok güzel hizmet gelmesi sağlanacak. Çerkezköy Ülkemizin önemli bir sanayi kentidir. Sanayimizin genel merkezlerinin İstanbul’da olmasına rağmen ülkemize ekonomik yönden de katkısı çok büyüktür” dedi.

 

 

ÖN SEÇİM HER ŞEYİ DEĞİŞTİRİR

Bu seçimde bölgeden bir ya da 2 milletvekili çıkarmak istediklerini belirten Duran “İlimizde ön seçim her şeyi değiştirir” dedi. Tekirdağ il genelindeki delegenin yüzde yirmi dokuzunun Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bulunduğunu ifade eden Duran, “Ben her kesimin aday adayı olarak yola çıktım. Her kesimin sıkıntılarını çok iyi bilen biriyim. İnşallah önümüzdeki günlerde her şey çok güzel olacak” dedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10