Çerkezköyspor lidere tek golle mağlup oldu

Süper Amatör Lig'in 14. Haftasında temsilcimiz Çerkezköyspor deplasmanda lider Çorlu Gençlerbirliğispor'a konuk oldu. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen temsilcimiz ilk devrenin son dakikalarÄ?

16.02.2015 15:40:00 0
Çerkezköyspor lidere tek golle mağlup oldu

Süper Amatör Lig’in 14. Haftasında Çerkezköyspor deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya geldi.

GENÇLERBİRLİĞİ ETKİLİ BAŞLADI

Pazar günü oynanan karşılaşmaya her iki takımda etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olan ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor 12.dakikada gole yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Bülent’in vuruşunu kaleci Murat çıkardı. İlerleyen bölümlere doğru temsilcimiz Abdi ve Cengiz ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

ÇERKEZKÖYSPOR PENALTI KAÇIRDI

Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor golü buldu.  Yusuf'un şahsi becerisi ile kapıp yaptığı asisti gol ile neticelendiren Bülent Çakmak takımını 1-0 öne

geçiren golü kaydetti.Şansız bir golle mağlup duruma düşen Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi.  Müsabakanın ilk yarısının son dakikasında Çerkezköyspor penaltı kazandı.Topun başına geçen Abdi Karataş'ın vuruşunda Çorlugençlerbirliği kakecisi İlkay mükemmel bir refleks ile topu kurtarmayı başardı.İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

GOLÜ İPTAL ETTİ

Müsabakanın ikinci yarısında tempo ve mücadele giderek artmaya başladı.Oyun zaman zaman sertliklerden dolayı hakem tarafından durdurulmak zorunda kaldı. Beraberlik golü için oyunu öne taşımak isteyen Çerkezköyspor takımı bunu başarmasına rağmen aradığı gole kavuşamadı.Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde  Moldova'lı forvet Oleg Marın ceza sahası dışarısından füze yolladı ve filelere giden top gol değeri kazanmadı. Orta hakemin iptal ettiği gole Çerkezköyspor cephesinden yoğun tepki oldu.

LİDERLİĞİNİ DEVAM ETTİRDİ

Çerkezköyspor savunmasını bir türlü geçemeyen Çorlu ekibi oyunu orta alana sıkıştırınca Çerkezköyspor kontra atak arayışına girdi. Müsabakanın son dakikalarında galibiyeti korumak için defansa gömülen Çorlugençlerbirliği takımı karşısında özellikle Muharrem ile kanat atakları gerçeklestiren  Çerkezköyspor baskısı golü getirmedi.Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Çorlu Gençlerbirliğispor puanını 31 yaparak liderliğini devam ettirirken, Çerkezköyspor ise 14 puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10