Zümbül: Kalıcı eserler bırakmak istiyoruz

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve THK çalışanları, THK'nın 90. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla dün Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı?

Çerkezköy 16.02.2015 15:46:00 0
Zümbül: Kalıcı eserler bırakmak istiyoruz

ÇERKEZKÖY HALKI HER ZAMAN SAHİP ÇIKTI

Ziyarette konuşan Zümbül, Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi başta olmak üzere sivil toplum örgütlerinin ve Çerkezköy halkının her zaman Türk Hava Kurumu’na sahip çıktığını ifade ederek “Bugün Türk Hava Kurumu’nun 90. Kuruluş Yıldönümü. Böyle güzel bir günde Çerkezköy Belediye Başkan Vekilini ziyaret ettiğimiz için son derece mutluyuz” dedi.

BELEDİYEDEN HEP DESTEK GÖRDÜK

Çerkezköy Belediyesi’nin Türk Hava Kurumu’na her zaman destek veren, yardım eden bir Belediye olduğunu ifade eden Zümbül, Çerkezköy Belediyesi’nin verdiği desteğin her zaman kendileri için motive kaynağı olduğunu belirtti. 36 yıldır Şube Başkanlığı yaptığını dile getiren Zümbül, bu süre zarfında belediyeden hep destek gördüklerini ifade etti. Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı da “Mustafa Abimiz tam 36 yıldır şube Başkanlığı görevini büyük bir öz veri ve başarı ile yürütüyor. Kendisinin hizmetlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum fakat artık kendisini Genel Merkez düzeyinde görev almasını ve başarılı çalışmalarını orada yürütmesini arzu ediyorum” dedi.

KALICI ESERLER BIRAKMAK İSTİYORUZ

Mustafa Zümbül’ün 36 yıldır görevini başarılı bir şekilde yürüttüğünü söyleyen Yılancı, kendisini tebrik etti. Elinden geldiği kadar kuruma ve bu göreve layık olmaya çalıştığını söyleyen Mustafa Zümbül de hedeflerinin Çerkezköy’e artık kalıcı eserler bırakmak olduğunu belirtti. Bununla ilgili proje çalışmalarını devam ettiğini dile getiren Zümbül Çerkezköy Belediyesi’nin kendilerine tahsis ettiği yerde güzel bir proje hayata geçirmek istediklerini belirtti. Zümbül, Çerkezköy’e Türk Hava Kurumu’nun Havacılık Okulu’nu açmak istediklerini ve bununla ilgili Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüştüklerini ve tam destek aldıklarını da belirtti.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10