Doğan da aday adaylığını açıkladı

2011 yılında AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Diş Hekim Ayşe Doğan, 2015 Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Milletvekili seçimleri için de aday adaylığını açıkladı.

Çerkezköy 16.02.2015 15:50:00 0
Doğan da aday adaylığını açıkladı

“ÇARŞAMBA GÜNÜ RESMİ AÇIKLAMAMIZI YAPACAĞIZ”

Dün saat 13.00’de kendisine ait Özel Doğan Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili aday adayı Ayşe Doğan “2011 yılında AK Parti’den aday adaylığımızı açıklamıştık. Temayülde 41 kişiden 3. sırada yer almıştım. Allah’ın izni ile inşallah Çarşamba günü ilk olarak saat 13.00’de Çerkezköy’de, 16.00’da ise Tekirdağ’da resmi açıklamamızı yapacağız” dedi.

“KATKI SAĞLAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Neden aday adayı olduğu konusunda basın mensuplarına bilgi veren Doğan “Parti kurulduğundan itibaren hep destek verdik. Devletimizin ve milletimizin daha da ilerlemesi için elimizden gelen desteklerimizi yapacağız. Sosyal alanda, meslek hayatımdaki bilgi ve birikimi gelişen Türkiye’ye ve Tekirdağ’a projeler ile katkı sağlayacağıma inanıyorum. 20 yıldır Çerkezköy’de görev yapıyorum. Trakyalı olduk ve burada ekmeğimizi kazanıyoruz. İnsanlarımıza borcumuzu ödeyeceğimizi düşünüyoruz ve Tekirdağ’da aday adaylığımızı koyuyoruz” dedi.

“DESTEĞİMİZİ HEP SÜRDÜRDÜK”

2011 yılından itibaren siyasi hayatta güzel tecrübeler kazandığını kaydeden Doğan “Bununla birlikte meslek ve iş hayatımızda da tecrübelerimizde artış oldu. Nerede nasıl duracağımızı şimdi daha iyi biliyoruz. Zaten partimizden ayrılmadık ve hep desteğimizi sürdürdük. Yerel seçimlerdeki 12-0’lık skorun ardından teşkilatımızın bunları değerlendirip daha iyi bir sonuca gitmek için uğraş vereceğine inanıyoruz. Biz olalım olmayalım her zaman desteğimiz devam edecek. Ama değerlendirmelerde mutlaka yer alacağımı düşünüyorum” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10