Sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar

Çerkezköy Amasyalılar Derneği, Özel Optimed Hastanesi'yle dernek üyelerinin ve üyelerin birinci dereceden akrabalarının hasta muayene ve tedavi ücretlerinden indirimli olarak yararlanmasını sağlayacak bir pr

Çerkezköy 17.02.2015 14:06:00 0
Sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar

PROGRAM GERÇEKLEŞTİ

Dün saat 11.00’de Optimed Hastanesi Başhekimlik katında gerçekleştirilen imza törenine Çerkezköy Amasyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Amasyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr.Ayhan Arslan, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer, Kurumsal iletişim ekibinden Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş katıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

İmzalanan protokol çerçevesinde Amasyalılar Derneği üye ve ailelerinin hasta muayene ve tedavi ücretlerinden indirimli olarak yararlanmalarını sağlayacağını kaydeden Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr.Ayhan Arslan “Yapılan protokol kapsamında Amasyalılar derneğine üye ve yakınlarına güzel bir imkan sağlayacağız. Protokolün herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ Panelinde 4 bine yakın üyelerinin bulunduğunu kaydeden Amasyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik de “Çerkezköy ve Kapaklı’da 30 Mart yerel seçimlerinde bin 1686 seçmen sayımız vardı. Dernek olarak Trakya bölgesini temsil ediyoruz. Dernek üyelerimizin devlet hastaneleri dışında özel hastanelerden de sağlık hizmeti alabilmesi için bu girişimde bulunduk” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10