Muratlı Belediyespor Kapaklı'dan üç puanla döndü

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in 14'üncü haftasında Muratlı Belediye Spor'u sahasında konuk eden Sitespor, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

17.02.2015 14:16:00 0
Muratlı Belediyespor Kapaklı

KAPAKLI DA OYNANDI

Kapaklı Futbol Sahası’nda saat 13.00’de oynanan mücadeleye ev sahibi ekip Sitespor, Rahmi Yeşil, Kadir Sağlam, Mert Üstüntanır, Naim Pirinç, Fevzi Altan, Onur Atik, Tolga Şen, Fırat Aşık, Semih Köse, Fahrettin Temur ve Semih Çelik kadrosu ile başladı. Konuk ekip Muratlı Belediye Spor ise, Semih Sezer, Seçkin Tardu, Hakan Ocak, Eyüp Kahraman, Sezgin Topçu, Abdullah Kılıç, Esen Çelik, Tolunay Demirci, Batuhan Yeniada, Aykut Çoban ve Emre Danışan kadrosuyla sahaya çıktı.

İKİ OYUNCU DA SARI KART GÖRDÜ

Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takım da rakibine üstünlük kurmaya çalıştı.Karşılaşmanın 7’inci dakikasında Sitesporlu Fevzi ile Muratlı Belediyesporlu Batuhan, birbirlerinin üstüne yürüyünce, hakem her iki oyuncuyu da sarı kart ile cezalandırdı. 11’inci dakikada kazanılan köşe atışında, kafalardan seken top, 61 numaralı Esen’in önünde kaldı. Esen’in sert şutu az farkla auta çıktı.

MURATLI ÖNE GEÇTİ

Sitespor karşısında organize ataklar geliştiren Muratlı Belediyespor golü 15’inci dakikada buldu.

Sitespor defansının arkasına atılan uzun topta Batuhan topla buluştu. Sitesporlu oyuncuların ofsayt diye durakladığı pozisyonda topu hızla süren Batuhan kaleci Rahmi ile karşı karşıya kaldı. Batuhan şık bir plase ile takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

NEVZAT AKSAKA YİNE ATILDI

Golden sonra maçın yan hakemi ile sözlü tartışmaya giren Sitespor Teknik Direktörü Nevzat Aksaka, karşılaşmanın orta hakemi tarafından saha dışına gönderildi. Yedikleri golün etkisiyle oyun disiplininden kopan Sitespor kalan dakikalarda kontrolünü kaybetti. Sitespor’da Tolga da yaptığı itirazlardan dolayı maçın hakemi tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.Sitespor’un beraberlik golü için rakip kaleye yüklendiği dakikalarda konuk ekip Muratlı Belediye Spor ise ikinci golü aradı. Maçın 21’inci dakikasında Muratlı Belediye Spor serbest vuruş kazandı. Topun başına Batuhan geçti. Batuhan’ın sert şutunu kaleci Rahmi güçlükle kornere çeldi.

BATUHAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Mücadelenin kalan dakikaları adeta kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken Abdullah’a sert müdahale de bulunan Fahrettin ise sarı kart ile cezalandırıldı. 32’inci dakikada defansın arkasına iyi sarkan Batuhan’ın vuruşu kaleci Rahmi’de kaldı. Bu sırada hızını alamayan Batuhan, kaleci Rahmi ile çarpıştı. Kaleci Rahmi’nin kısa süreli sakatlık yaşadığı pozisyonda hakemin eli bir kez daha cebine gitti ve Batuhan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Rakibinin on kişi kalmasını iyi değerlendiren Sitespor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. 35’inci dakikada sol kanattan çizgiye kadar inen Mert, ceza sahasına ortaladı. Hiç kimsenin dokunamadığı top, sağ kanatta Kadir’in önünde kaldı. Kadir’in ortasına iyi yükselen Semih’in kafa şutu az farkla auta çıktı.39’uncu dakikada Semih seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Vuruşu savunmaya çarparak kornere çıktı. Karşılaşmanın 39’uncu dakikasında ise hakem bir kez daha elini cebine götürdü. Bir pozisyonda hakeme ısrarla itiraz eden Esen de sarı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Muratlı Belediye Spor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

SİTESPOR YÜKLENDİ

Muratlı Belediye Spor, 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıya hızlı başladı. Maçın 50’nci dakikasında sol kanattan çizgiye kadar inen Esen’in ceza sahası içine gönderdiği pasta topla buluşan Tolunay, takımı adına yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamadı.Beraberlik için rakibi karşısında gol aramaya çalışan Sitespor’da Mert’in ortasını iyi takip eden Naim’in vuruşu yandan auta çıktı.

Maçın 3’te 2’lik bölümünün geride kaldığı dakikalarda Sitespor beraberlik golü için iyice rakip kaleye yüklendi. 65’inci dakikada Sitespor’dan Semih, hakeme itirazdan sarı kart görürken, 69’uncu dakikada ise Sitespor’da Semih’in sert şutu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Fahrettin’in sert şutunu da kaleci Semih güçlükle kornere çelmesini bildi.

Rakibi karşısında gol arayan Sitespor’da 70’inci dakika Semih’in vuruşu direkten döndü.  Son dakikalarda iyice gerginleşen maçta maçın hakemi bir kez daha kartına başvurdu. Bir pozisyonda hakemin kararına itiraz eden Sitesporlu Ercan ile Muratlı Belediye Spor kalecisi Semih de sarı katla cezalandırıldı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Muratlı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10