Erenler Cemevi, Vali Yerlikaya'yı ağırladı

Bir süre önce valilik makamında Cem Vakfı Erenler Cemevi Kapaklı Şubesi Başkanı İrfan Duman, Yönetim Kurulu Üyeleri Melahat Engin ve Zeynel Sağır'ı ağırlayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Erenler

Kapaklı 17.02.2015 17:28:00 0
Erenler Cemevi, Vali Yerlikaya

İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

Dün saat 14.00’da Kapaklı Cemevi’ne gelen Yerlikaya’yı Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Cem Vakfı Erenler Cemevi Kapaklı Şube Başkanı İrfan Duman ve yönetimi karşıladı.

 

 

GEREKLİ İMAR DÜZENLEMELERİ YAPILDI

Ziyarette konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, “Cem Vakfı Erenler Cemevi Kapaklı Şubesi yönetimi bir süre önce bizleri ziyaret etti. Bugün de kendilerine aide-i ziyarette bulunmak istedik” dedi. Yerlikaya Cemevi’nin mimarisini de beğendiğini söyledi. Vali Yerlikaya’ya bina ile ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye olarak binanın bulunduğu alanla ilgili gerekli imar düzenlemelerini yaptıklarını söyledi.

BİZ DE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

Bu binanın yapılabilmesi için bazı hayırsever vatandaşların belediyeye başvurduğunu, belediye olarak kendilerinin de üzerlerine düşeni yaptıklarını belirten Başkan Mandalı “Hayırseverlerimiz topladıkları paralarla bu binayı kazandırdılar” diye konuştu. Şube Başkanı İrfan Duman da Cem Vakfı Erenler Cemevi Kapaklı Şubesi’nde yaklaşık bin kişilik konferans salonu bulunduğunu ifade etti.

 

 

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Cem Vakfı’na bağlı bir şube olduklarını belirten Duman, “Saray, Ergene, Kapaklı ve Çerkezköy’de 20 bine yakın Alevi vatandaşımız yaşıyor” diyerek bölgedeki Alevi vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10