Malkara Meclisi yeniden toplandı

Malkara Belediye Meclisi'nin Şubat Ayı Olağan Toplantısı'nın 2.oturumu önceki gün saat 16.00'da Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında yapıldı.

Malkara 18.02.2015 16:30:00 0
Malkara Meclisi yeniden toplandı

KOMİSYON RAPORU GÖRÜŞÜLDÜ

Bir önceki toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Hukuk İşleri Müdürlüklerinin Çalışma Yönetmelik hakkındaki yazıları komisyonun aldığı uygundur kararı neticesinde karara bağlandı. Zabıta Müdürlüğünün itfaiye ve zabıta hizmetlerinde fiilen çalışan kadrolu personele ödenecek aylık maktu fazla çalışma ücreti hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonunda alınan karar neticesinde aylık maktu çalışma ücretlerinin 01.01.2015 tarihinden geçerli olmak üzere kabul edilmesine oy birliğiyle karar verildi.

SOSYAL TESİS ALANI OLARAK BELİRLENDİ

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Disiplin Amirleri Tip Yönetmeliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı uygundur kararı neticesinde karara bağlandı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 5 Yıllık İmar Programı hakkındaki yazısında belirtilen; Malkara Gazibey Mah., Ağırbağçeşme Mevkii, tapuda ada: 187, parsel: 9 no'da maliye hazinesi adına kayıtlı 943 m? yüzölçümlü taşınmaz (Hacı İlbey İlkokulu) 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanununun 7. maddesine istinaden Kültür ve Turizm Bakanlığı Edirne Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Müdürlüğünün 18.03.2011 tarih ve 3448 sayılı karar ile tescil edilirken, ilgili karara göre yapının restore işlemlerinin yapılabilmesi için kamusallaştırma işlemlerinin yapılması, kullanım şekillerinin belirlenmesi ve buna istinaden 5 Yıllık İmar Programına dahil edilmesi gerektiğinden, İmar Komisyonunun yerinde ve evrak üzerinde yaptığı inceleme sonucu komisyonun aldığı karar ile ilgili taşınmazın 5 Yıllık İmar Programına dahil edilmesine, restore edilebilmesi için kamulaştırılma işlemlerinin uygulanmasına ve kullanım şeklinin eğitim amaçlı kültürel ve sosyal tesis alanı olarak belirlenmesine oy birliğiyle karar verildi.

BÜYÜKŞEHİRE BEDELSİZ OLARAK DEVREDİLDİ

Zabıta Müdürlüğünün cenaze nakil aracının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne devri ile ilgili yazısı görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar neticesinde Malkara'da cenaze defin işlemleri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğü için cenaze nakil aracının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bedelsiz olarak devrine oy birliğiyle karar verildi. İmar Komisyonu raporları da karara bağlandı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10