Karaağaçspor sezonu üç puan ile açtı

2. Amatör D Grubu açılış maçında Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Veliköy sahasında Karaağaçspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk devresini bulduğu golle önde tamamlay

18.02.2015 16:31:00 0
Karaağaçspor sezonu üç puan ile açtı

2014-2015 sezonun favorisi olarak gösterilen Karaağaçspor ilk karşılaşmasında galip geldi.

VELİKÖY SAHASINDA OYNANDI

2. Amatör ligi D grubu ilk haftasında  Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü sahasında Karaağaçspor’u ağırladı. Pazar günü Veliköy Sahasında 13:00’ de oynanan karşılaşmayı Cüneyt Gülşen yönetirken yardımcılıklarını Onur Esen ve Emre Gökçe  görev aldı.Yağmurlu ve rüzgarlı havada oynanan müsabakada ilk dakikalarda her iki takımda kontrollü bir başlangıç yaptı.

KARAAĞAÇSPOR GOLÜ BULDU

Ataklarını sıklaştıran konuk ekip Karaağaçspor arzuladığı gole 15’inci dakikada ulaştı. Sol kanattan Karaağaçspor Ozan ile hızlı çıktı. Ozan’ın şık pası ile Bayram topla buluştu. Müsait pozisyonda olan yeni transfer Samet Bolkış verilen pası bekletmeden sert vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Ev sahibi ekip Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü ise geliştirdiği ataklarda kaleci Serhat’ı geçmekte zorlandı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Karaağaçspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İKİNCİ YARI YAŞAR DOĞU ATAKLARINI ARTIRDI

İkinci yarı hakem Cüneyt Gülşen’ in düdüğü ile başladı. Rüzgarı arkasına alan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü ataklarını sıklaştırdı. Karaağaçspor ise gelişen Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü ataklarında hata yapmadı. 65’inci dakikada Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Mahmut ile önemli bir pozisyon yakaladı. Mahmut’un vuruşunu Karaağaçspor kalecisi Serhat iki hamlede topu kontrol etti. 75’inci dakikada Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü ağlarında buluşan top ofsayt gerekçesi ile gol geçerli olmadı.

İKİ FARKLI KAZANDI

Kullanılan ofsaytta hızla atağa kalkan Ozan şık bir pasla Emirhan’ı topla buluşturdu. Ceza  sahası içinde yerde kalan Emirhan hakemden penaltı bekledi. Hakem karşılaşmaya 3 dakika kayıp zaman işareti gösterdi.  Uzatma dakikalarında tüm hatlarıyla yüklenen Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü dönen topla kalesinde ikinci golü gördü. Az adamla Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü savunmasını yakalayan Karaağaçspor’da topla buluşan Emirhan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü’nün beraberlik hayallerini suya düşürdü. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Karaağaçspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10