Doğanspor'dan kaptan Halim Azcan'a geçmiş olsun ziyareti

Doğanspor'da futbol'a başlayan ve uzun yıllar bu takımda top koşturan ve kaptanlığını yapan

18.02.2015 16:35:00 0
Doğanspor

Halim Azcan’ın(60) rahatsızlığını duyan Doğanspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Asbaş, kulüp yöneticileri Ali Uluç, Rafet Kılıçarslan, Necmettin Tezgel, Recep Şahin, Muzaffer Başkaya ve futbolcular Gürel Şenol, Nedret Şahin,Sercan Sönmez ile birlikte önceki gün saat 16.00’da Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesi Belediye arkasındaki evinde ziyaret etti.

“SEN BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİN”

Ziyarette konuşan Doğanspor Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, “Emektar kaptanımızın rahatsız olduğunu duyduk ve bu gün yönetim kurulumuzla birlikte kendisine acil şifalar dilemek için geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Halim Kaptanımız bizim için önemlidir. Bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz. İyileştikten sonra takıma ve bizlere yol göstericiliği yapacak. Halim Kaptanımızın bizde ayrı ve özel yeri her zaman vardır. Sağlığına tamamen kavuştuğunda biz onu U-19 Takımın başına antrenör olarak getireceğiz ve U-19 takımını ona emanet edeceğiz” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZİ TOPLADIK”

Yıllar sonra efsane takımı yeniden dirilterek ayağa kaldırdıklarını kaydeden Asbaş “ Artık sahalardayız.

Amacımız kısa zaman içinde sizlerin efsane haline getirdiği o takım ruhunu oluşturmak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız. İlçemizde  ne kadar yetenek var ise hepsini Doğanspor çatısı altında toplamaya başladık. Amacımız ileride bir Doğanspor futbol okulu açmak. İnşallah onu da bu ekip arkadaşlarımızla birlikte başaracağız.”dedi.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Kazım Asbaş”, Gerek Doğanspor yönetimi olarak gerek bir kardeşiniz olarak tüm ekip arkadaşlarım her zaman Halim Kaptanımızın yanında. Bir sıkıntın bir isteğin ve bir derdin olduğunda hemen beni yada arkadaşlarımızdan birini çekinmeden rahatlıkla arayabilirsin. Senin yerin gerçekten bizde çok ayrıdır. Sen bizim kaptanımız olduğun gibi bizlere de her zaman bir abi olarak örnek oldun. Biz yönetim kurulu olarak her zaman yanındayız” açıklamasında bulundu.

“ZİYARETİNİZ BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI”

Doğanspor’un eski emektar Takım Kaptanı Halim Azcan “ Doğanspor yönetimi olarak ve gerekse eski birer takım arkadaşlarım ve kardeşlerim olarak ziyaretinizden çok ama çok mutlu oldum. Bugün gerçekleştirilen ziyaret beni duygulandırdı. Her birinizin vefalı birer kardeş ve Doğanspor’lu olduğunuzu gördük.Doğanspor’un en önemli özelliği de budur. Bu camia içinde bulunanlar arasındaki birlik beraberlik, kardeşlik ve bağlılık yıllar geçse de her zaman ilk gün ki gibi taze ve diridir. Çıktığınız bu yolda bu efsane takımı ayni şekilde eski günlerine döndürün. Bu takıma ruhu aşılamanız gerekiyor.

Bu takımın gelecekte çok iyi işler başaracağına inanıyorum ve sizlere başarılar diliyorum.Ziyaretiniz nedeniylede hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10