Başkan Albayrak'tan siyasi partilere ziyaret

Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ile birlikte siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, parti il başkanları ve partililerle fikir al

Tekirdağ 18.02.2015 16:37:00 0
Başkan Albayrak

ETKİNLİĞE DAVET ETTİ

Sırasıyla AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Enes Kaplan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Şeref Çetin ile görüşen Albayrak, Çanakkale Savaşları’nın 100. Yılı dolayısıyla Büyükşehir olarak gerçekleştirecekleri etkinlik programına davet etti. Çanakkale Savaşları’nın Tekirdağ için son derece önemli olduğunu ifade eden Albayrak “Çanakkale Savaşlarının 100. Yılında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bir dizi etkinlik düzenliyoruz. Çanakkale Tekirdağ’dan Başlar sloganı çerçevesinde düzenleyeceğimiz panel başta olmak üzere bir dizi etkinlik yaparak Çanakkale Savaşları’nda Tekirdağ’ın önemini ve üstlendiği misyonu kamuoyuna aktarma hedefindeyiz” dedi.

 

 

ÖNERİ VE PROJELERE AÇIĞIZ

Ayrıca 23 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan 57. Alay Yürüyüşüne de siyasi parti başkanlarını davet eden Albayrak “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman tüm sivil toplum kuruluşları ile olduğu gibi siyasi partilerimizle de diyalog içerisinde olacağız. Katkı verecek olan her türlü görüş, öneri ve projeye açığız” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10