Okullar AFAD ile afetlere hazırlanıyor

Başbakanlık AFAD tarafından başlatılan "Afetlere Hazır bir Türkiye için Bilinçlendirme ve Eğitim Seferberliği Projesinin", bir ayağı olan Afete Hazır Okul Projesi Eğitmen Eğitimleri Çorluâ??

Çorlu 18.02.2015 16:43:00 0
Okullar AFAD ile afetlere hazırlanıyor

FARKINDALIK KAZANDIRACAK

Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda önceki gün düzenlenen eğitime, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Çorlu Milli Eğitim Şube Müdürü Eşref Hızlı, İl AFAD Müdürü Recep Erol ve proje kapsamında görevlendirilen Çorlu ve Ergene’den öğretmenler katıldı. Eğitimde konuşan Kaymakam Kılıç, Afete Hazır Okul Proje kapsamında gerçekleştirilecek eğitimlerin ilçedeki öğretmen ve öğrencilere afet bilinci farkındalığı kazandıracağını belirterek projenin başarıya ulaşması için öğretmenlerimizin gereken duyarlılığı göstermelerini istedi.

 

 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem de Afete Hazır Okul Projesinin genel tanıtımı, işleyişi ve öneminden bahsetti. AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol ise “Proje ile 8 bin 764 öğretmen ve 163 bin 550 öğrenciye ulaşılacak” dedi. AFAD Şube Müdürü A.Mehmet Coşkun ve Eğitim Uzmanı Selçuk Aksoy’un sunumlarının ardından öğretmenlere sertifikaları verildi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10