Öğretmenler ve veliler yemekte kaynaştı

Yapımına 2013 yılında başlanan ve 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine yetiştirilen Kapaklı İbni Sina İlkokulu'nun Okul Aile Birliği tarafından kaynaşma ve tanışma yemeÄ

Kapaklı 18.02.2015 17:08:00 0
Öğretmenler ve veliler yemekte kaynaştı

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından Kapaklı Bahçeli Evler Mahallesi’nde yapılan 21 derslikli Kapaklı İbni Sina İlkokulu’nda önceki gün öğle arasında öğretmenler, okul aile birliği yönetim kurulu ve öğrenci velilerinin katılımıyla tanışma kaynaşma yemeği verildi. Yemekte konuşan Okul Müdürü Murat Bekdaş, bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi gerektiğini söyledi. Bu dönem açılan okulda eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyen Bekdaş “ Öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

“BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

Okul yönetimi ve okul aile birliği olarak çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi adına çalışmalar ve faaliyetler gerçekleştireceklerini kaydeden Bekdaş “Velilerimizin görevleri sadece çocuklarımızı okula göndermek  değil, bundan sonraki süreci de dikkatle takip etmektir. Bu bağlamda okul aile birliklerine önemli görevler düşmektedir. Unutulmamalıdır ki; hayattaki en kıymetli hazinelerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır” dedi.

“ÖĞRETMENLER KUTSAL GÖREVİ İFA EDİYORLAR”

Eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Keleş de, öğretmenlerin kutsal bir görevi ifa ettiklerini söyledi. En üst sıradaki insanların öğretmenlerin eseri olduğunu ifade eden Keleş “Herkeste emeğiniz var. Bu nedenle kıymetiniz büyük” dedi.

“SİZ BUNU DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ”

Peygamberimizin (S.A.V.) 'Dünyayı isteyen ilme sarılsın, ahireti isteyen ilme sarılsın, hem dünyayı ve hem de ahireti isteyen yine ilme sarılsın' hadisini de hatırlatan Keleş, İslam dininin ilime teşvik ettiğini vurguladı. Keleş, “Siz değerli hocalarımız bu ilmi bizlere vermek için buralardasınız. Birlikte yaşamayı bize öğreten sizlersiniz. Bir arada yaşama sanatını ilk olarak insanlara öğreten sizlersiniz. Siz bunu daha iyi biliyorsunuz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10