Temsilcilerimiz haftayı puansız kapattı

Süper Amatör Ligde 14.hafta oynanan dört karşılaşmanın ardından tamamlandı. Zirve mücadelesi veren temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda Malkara deplasmanında Malkara Belediyespor'a mağlup ol

19.02.2015 15:00:00 0
Temsilcilerimiz haftayı puansız kapattı

Süper Amatör Ligde şampiyonluk hesapları yapan 1911 Çerkezköyspor haftayı puansız kapatarak liderin sekiz puan gerisine düştü.

1911 PUANSIZ KAPATTI

Süper Amatör Lig’de 14. Hafta sona ererken, Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor ve Çerkezköyspor haftayı mağlubiyetlerle kapadı. Haftaya 25 puanla üçüncü sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Malkara Belediyespor’a konuk oldu. Maça iyi başlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın 1’inci dakikasında Şahin’in ayağından bulduğu golle öne geçti. Karşılaşmanın 18.dakikasında  Malkara Belediyespor ceza sahasında Şahin’in eline gelen topu hakem Barış Acar penaltı olarak yorumladı ve kazanılan penaltı atışını Salih İzmir gole çevirerek skoru 1-1’e getirdi.

29. dakikada Hayrettin Aydın sol kanattan ceza sahası içine ortaladı, yere düşen topa Tarkan Hanci yerden düzgün bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturarak skoru 2-1 yaptı. 36. dakikada ise Hayrettin Aydın’ın kullandığı taç atışı ile sol kanatta topla buluşan Gökay Alpçoğay rakiplerini eksiltip ceza sahası içine girerek plase bir şut ile topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise

golü bulan taraf temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor oldu. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Tolga’nın ortasına Kadir’in son andaki teması ile meşin yuvarlak Malkara Belediyespor ağlarına gitti.Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekibin 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Sezonun ikinci yenilgisini alarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor zirvedeki rakipleri ile arasındaki puan farkı da arttı.

 

 

LİDER TEK GOLLE KAZANDI

Haftaya lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde temsilcimiz Çerkezköyspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor golü buldu.  Yusuf'un şahsi becerisi ile kapıp yaptığı asisti gol ile neticelendiren Bülent Çakmak takımını 1-0 öne  geçiren golü kaydetti.Karşılaşmada mağlup duruma düşen Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi.  Müsabakanın ilk yarısının son dakikasında Çerkezköyspor penaltı kazandı.Topun başına geçen Abdi Karataş'ın vuruşunda Çorlugençlerbirliği kakecisi İlkay mükemmel bir refleks ile topu kurtarmayı başardı.İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik için yüklenen temsilcimiz istediğini elde edemedi. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Çorlu Gençlerbirliğispor puanını 33’e yükselterek liderliğini devam ettirdi.

ÇORLUSPOR 1947 TAKİPTE

Haftaya ikinci sırada giren Çorluspor 1947 14.hafta karşılaşmasında Ergene Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek haftayı üç puan ile kapattı. Çorluspor’un gollerini 28 ve 69’uncu dakikalarda Tansu atarken, diğer golü ise brezilya’lı oyuncu Alex attı. Bu galibiyet ile birlikte Çorluspor 1947 hafta başında kaybettiği Çorlu Gençlerbirliğispor maçının da yaralarını biraz olsun sarmış oldu ve rakibinin üç puan aldığı haftada hata yapmayarak takibine devam etti.

MURATLI’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

Haftanın bir diğer önemli karşılaşmasında ise Muratlı Belediyespor deplasmanda Sitespor’a konuk oldu. Sitespor karşısında organize ataklar geliştiren Muratlı Belediyespor golü 15’inci dakikada buldu.

Sitespor defansının arkasına atılan uzun topta Batuhan topla buluştu. Sitesporlu oyuncuların ofsayt diye durakladığı pozisyonda topu hızla süren Batuhan kaleci Rahmi ile karşı karşıya kaldı. Batuhan şık bir plase ile takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde golü kaydeden Batuhan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. Rakibinin bir kişi eksik olmasını değerlendirmek isteyen Sitespor istediği beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada da Muratlı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Muratlı Belediyespor puanını 23 yaparken, Sitespor ise 13 puanda kaldı.

KAPAKLISPOR ÜÇ PUANLA TAMAMLADI

Süper Amatör Ligde alt sıralarda bulunan Çorlu Sultan Kültürspor haftayı bay geçti. Kapaklıspor ise Karadeniz Gençlikspor’un ligden ihraç edilmesi ile birlikte haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamladı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10