Dernek yöneticileri ile bir araya geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, tarihi belediye binasında yapılan kahvaltılı toplantıda Çorlu'da faaliyet gösteren çeşitli derneklerin başkan ve yöneticileriyle buluştu.

Çorlu 20.02.2015 13:25:00 0
Dernek yöneticileri ile bir araya geldi

TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Toplantıya Hayrabolulular Derneği Başkanı Rıfat Köker, Sinoplular Derneği Başkanı Ramazan Gökçebaş, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Cemil Bayram, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorlu Şube Başkanı Hasan Öztürk, Çorlu Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Kayacı, Türkiye Emekli Subaylar Derneği Çorlu Şube yöneticisi Erhan Güçlü, Yozgatlılar Derneği yöneticisi Kurban Eroğlu ve Tüm Kastamonulular Derneği Başkan Yardımcısı Efkan Yağcıoğlu ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci katıldı.

BÜYÜK ROL OYNUYOR

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye binasının geçmişi, restorasyon süreci ve mimari özellikleri hakkında çeşitli bilgiler verdi. Toplantıda belediye ve büyükşehir belediyesi faaliyet ve planları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Her yıl ortalama 10 bin göç alan Çorlu'da 81 ilden gelen vatandaşların huzur ve sükûnet içerisinde yaşadığını dile getiren Başkan Baysan “Bunda şehrimizde faal durumda bulunan dernekler ve bu derneklerin yöneticileri büyük rol oynuyor” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10