Pazar esnafından örnek davranış

Çerkezköy Pazarcılar Derneği, eğitim öğretime desteğini sürdürüyor.

Çerkezköy 20.02.2015 14:40:00 0
Pazar esnafından örnek davranış

ANAOKULUNA YARDIMDA BULUNDULAR

Eşi Emine Aydemir ve Pazarcılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Terzi, Kasım Korkmaz ve Fehim Furan ile birlikte dün saat 09.30’da Fevzi Paşa Mahallesi’nde eğitim öğretim veren Zehra-Mehmet Gülkaya Anaokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, okula giysi, oyunca ve para yardımında bulundu.

MEMNUNİYET DUYDUK

Aydemir ve beraberindekiler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Okul Müdürü Hülya Altuntaş, Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Kaya ve öğretmenler ile görüştü. Dernek yönetimi, okula giysi ve oyuncak yardımının yanı sıra bin 500 TL’lik de maddi yardımda bulunurken, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz “Derneğin eğitime verdiği destekten memnuniyet duyduk” dedi.

ESNAFIN SIKINTILARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

Danışmaz, Zehra-Mehmet Gülkaya Anaokulu’na yaptıkları desteklerden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü adına pazarcı esnafına teşekkür ederken, Dernek Başkanı Cevdet Aydemir de “Dernek olarak bir yandan pazarcı esnafının sıkıntılarını çözmek ve pazarcı esnafının çalışma şartlarını iyileştirmeye çalışırken, bir yandan da sosyal sorumluluk projeleri yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

 

OKUL YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Çocukların en iyi şartlarda eğitim görmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Aydemir, esnafın katkıları ile temin edilen giysi, ayakkabı ve oyuncakları okul yönetimine teşekkür etti. Yardımların yanında bin 500 TL de nakit para topladıklarını ifade eden Aydemir, bu parayı da okulun ihtiyaçlarının karşılanması için okul yönetimine teslim etti. Aydemir, dernek olarak ellerinden geldiğince eğitim öğretime destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

OKUL ÖNCESİ ÇOK ÖNEMLİ

Okul Müdürü Hülya Altuntaş da, bu desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Yardımlar sayesinde özel eğitim sınıflarının daha donanımlı hale getirileceğini dile getiren Altuntaş, “Eğitimde herkes eksikleri giderme gayretinde” dedi. Okul öncesinin önemine dikkat çeken Altuntaş, bu yardımların büyük önem taşıdığını belirtti.

ÖRNEK OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

Dernek yönetimine teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Kaya da “Bu yardımların diğer sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlara da örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10