Doğanspor Büyükyoncalıspor'u konuk edecek

2.Amatör Küme'de 2.hafta dört grupta oynanacak karşılaşmaların ardından tamamlanacak. D Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor evinde Büyükyoncalıspor'u konuk ederken, ilk

20.02.2015 15:51:00 0
Doğanspor Büyükyoncalıspor

Ligin ilk hafta karşılaşmasında Güngörmezspor’u deplasmanda bozguna uğratan Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta ligin zorlu ekiplerinden Büyükyoncalıspor’u konuk edecek.

DOĞANSPOR EVİNDE

Temsilcilerimizin yer aldığı D Grubu’nda hafta sonunda üç karşılaşma oynanacak. İlk hafta Güngörmezspor’u deplasmanda 9-1 mağlup ederek lige müthiş bir başlangıç yapan Çerkezköy Doğanspor Kapaklı Sahası’nda Büyükyoncalıspor’u konuk edecek. Büyükyoncalıspor ise ilk hafta maçında Karaağaç Gençlikspor’u iki golle mağlup etmişti. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.

HEDEF GALİBİYET

Doğanspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Asbaş Veliköy sahasında ki tadilat nedeniyle karşılaşmayı Kapaklı Sahası’nda oynayacaklarını kaydederek “Daha önce alınan karar gereği Veliköy Stadında Pazar günü Büyükyoncalı ile saat 14.30’da oynayacağımız  maçımız Veliköy stadının aşırı yağışlar nedeniyle zeminin bozulmasıyla bakım ve onarımı yapılacağından Tekirdağ Amatör Spor Federasyonu tarafından Kapaklı Stadında oynanmasına karar verildi. Pazar günü Kapaklı Stadında saat 14.30’da Büyükyoncalı ile oynayacağımız müsabakaya tüm taraftarlarımızı ve spor severleri bekliyoruz. Ayrıca Veliköy stadının bakım ve onarımı nedeniyle bu maçımızı Kapaklı Stadında oynanmasını sağlayan Tekirdağ Amatör Futbol federasyonumuza da Doğanspor kulübü yönetimi olarak çok teşekkür ediyoruz. Doğanspor olarak Büyükyoncalı maçına’da üç puan parolası ile yani mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız” dedi.

İKİ KARŞILAŞMA VAR

Bir önceki haftayı üç puan ile geçen Karaağaç Köyüspor ise evinde Güngörmezspor’u konuk edecek. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de oynanacak. Karaağaç Gençlikspor’un bay geçtiği haftada Kapaklı Kartalspor ile Samsunlular Yaşar Doğuspor karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 12.00’de oynanacak.

A GRUBU’NDA ÜÇ MAÇ VAR

A Grubu’nda ilk hafta Eriklice Zeytinspor’u 8-1 mağlup eden Yavuzspor ikinci hafta deplasmanda haftayı bir puan ile kapatan Tepedeğirmenlerispor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.00’de oynanacak. Ligin ilk haftasında Süleymanpaşa Yıldız Gençlikspor’u deplasmanda bozguna uğratan Müreftespor ise Sağlamtaşspor’a konuk olacak. Sağlamtaş Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’de başlarken, Eriklice Zeytinspor ile Süleymanpaşa Yıldız Gençlikspor arasında oynanacak olan diğer karşılaşma ise Şarköy Sahası’nda aynı saatte oynanacak.

ZORLU KARŞILAŞMA 13 KASIM’DA OYNANACAK

İlk haftayı galibiyet ile kapatan Muratlı Halk Eğitimi Spor ile Karacakılavuzspor ikinci hafta zorlu karşılaşmaya çıkacaklar. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 14.00’de başlarken, üç puanla üçüncü sırada bulunan Yeni Hayraboluspor ise Hayrabolu Sahası’nda Yeni Hayraboluspor’a konuk olacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Kozyörükspor ile Çerkezköy Müsellimspor karşı karşıya gelecek. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

SAĞLIK MAHALLESİ EVİNDE GALİBİYET ARAYACAK

C Grubu’nda ise ilk haftayı galibiyet ile kapatan Çorlu Trakya Balkanspor’un bay geçtiği haftada Marmara Ereğlisi Belediyespor evinde Yıldız Gençlikspor’u konuk edecek. Ereğli Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlarken, bir diğer karşılaşmada Çorlu Korespor ile Esenspor üç puan mücadelesi verecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma da aynı saatte başlarken, ligin iddialı ekibi Sağlık Mahallesispor ise evinde Ergene Sahası’nda Paşaalanspor’u konuk edecek.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10