Polis, kaçakçılara göz açtırmıyor

Bölücü terör örgütü pkk'nın en önemli gelir kaynaklarından biri olan kaçak sigaranın satışını önlemeye yönelik mücadelesini sürdüren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlü

Çerkezköy 20.02.2015 15:58:00 0
Polis, kaçakçılara göz açtırmıyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri ilçe genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde kaçak sigara ele geçirdi.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çerkezköy’de kaçak sigara satışını önlemek adına büyük bir mücadele örneği sergileyen Asayiş Büro Amirliği Ekipleri kaçak sigara satıcılarının korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Önceki gün bir ihbarı değerlendiren ekipler, mahkemeden alınan izinle Bağlık ve Fatih Mahallesi’nde bulunan iki adet ev ve iş yerinde eş zamanlı arama yaptı. Yapılan aramada değişik markalara ait bandrolsüz 1361 paket sigara ele geçirilirken, A.G. isimli kişi de gözaltına alındı.

GÜMRÜĞE TESLİM EDİLDİ

Yapılan baskında ele geçirilen kaçak sigaralar Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri “Ülkemiz ekonomisine ve insan sağlığına büyük zarar veren kaçakçılık ile etkin mücadele kapsamında gümrük kaçağı sigara ticareti yapan şahıslara karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10