Kılıçdaroğlu: Sorunlara karşı beraber mücadele edeceğiz

Bir dizi açılış ve etkinlik için Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililer tarafından Kınalı'da karşılandı.

Tekirdağ 20.02.2015 16:00:00 0
Kılıçdaroğlu: Sorunlara karşı beraber mücadele edeceğiz

PARTİLİLER TARAFINDAN KARŞILANDI

Kılıçdaroğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Arzu Mandalı Sucu, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şefkat Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altıok, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve partililer tarafından karşılandı.

 

 

MÜCADELEMİZ KUTSAL BİR MÜCADELE

Kılıçdaroğlu, Süleymanpaşa Belediyesi’nin kurduğu Dost Eli Aşevi’nin açılışına katıldı. Parti otobüsüyle alana giriş yapan Kılıçdaroğlu, Süleymanpaşa Ortaokulu’nda okuyan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra tören alanına geçen Kılıçdardoğlu’na Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü ile partililer eşlik etti. Kemal Kılıçdaroğlu, Aşevi’nin açılış kurdelesini CHP Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Candan Yüceer, belediye başkanları ve protokol üyeleri ile birlikte yaptı. Kılıçdaroğlu ve belediye başkanları daha sonra aşevi önünde kurulan masalarda, vatandaşlarla yemek yedi.  Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu “Mücadelemiz kutsal bir mücadele” dedi.

 

 

BERABER MÜCADELE EDECEĞİZ

Kılıçdaroğlu, bütün sorunlara karşı hep beraber mücadele edeceklerini ifade ederek “Şundan hepiniz emin olmanızı istiyorum. Nerede bir CHP'li bir belediye varsa, orada sorunlarına çözüm vardır. Halka yakın politika üretmek vardır. O nedenle ben başta Trakya, Anadolu'nun değişik yerlerine dağılmış, bütün CHP'li Belediye başkanlarına söylüyorum. Bütün CHP’li belediye başkanlarına söylüyorum. Bütün sorunlara karşı hep beraber direktifle mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz kutsal bir mücadeledir. Bizim mücadelemiz halka ve hakka hizmet mücadelesidir. Aydınlık yolumuzu sürdüreceğiz. Herkesin bundan emin olmasını istiyorum” dedi.

 

 

TEKİRDAĞLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ’da CHP’nin 12-0’lık başarısı dolayısıyla da tüm Trakyalılara teşekkür eden Kılıçdaroğlu “Trakya’nın, Tekirdağ’ın yiğit insanlarına yürekten teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Güzel hizmet açacağız hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. Kılıçdaroğlu, açılışın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne geçti.

 

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kılıçdaroğlu’nu Başkan Kadir Albayrak kapıda çiçeklerle karşıladı. Başkanlık makamına geçen Kılıçdaroğlu, Albayrak ile makamında görüştükten sonra Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda CHP Tekirdağ ilçe başkanları ile görüştü.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10