Gülerçin velileri eğitime destek için bir araya geldi

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında engelleri aşmak amacıyla "Bir Adım için Bin Yürek "adlı proje kapsamında yemek organize eden Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği, bu kez de Mevlana İ

Çerkezköy 22.02.2015 16:21:00 0
Gülerçin velileri eğitime destek için bir araya geldi

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Önceki akşam saat 19.00’da Gabralı Otel’de düzenlenen geceye Okul Müdürü Süleyman Sezgin, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu, okul öğretmenleri, veliler, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem’in eşi Nuran Ertem, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Eski Başkanı Nuran Yeşil ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

OKULA BİLİŞİM MALZEMELERİ ALINACAK

Yemekte konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu, bu yemekten elde edilecek gelirle Mevlana İlk ve Ortaokulu’na bilişim malzemeleri alınacağını söyledi. Başkan Eroğlu, gecenin sponsorları ile, eğitime katkı dolayısıyla düzenlenen yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin de “Okul Aile Birliği yönetimi sosyal durumu iyi olmayan öğrenciler için bir gece düzenlemeye karar verdi. Bütün okullardaki ihtiyaç sahiplerine yetişemeyiz ama bu tip yardımlarla bir okulu, bir öğrenciyi bile sevindirebilirsek bundan mutlu oluruz” dedi. Sezgin, okul aile birliğine ve tüm velilere teşekkür etti.

 

 

ÇEKİLİŞLE HEDİYELER DAĞITILDI

Konuşmaların ardından gecenin düzenlenmesinde katkı sağlayan firmalara teşekkür belgesi verilirken, yapılan çekilişle de katılımcılara çeyizlik eşyalardan, süs eşyalarına, takıdan giyime, nevresim takımından küçük mutfak eşyalarına pek çok hediye dağıtıldı. Oscar Bilgisayar tarafından hediye edilen tablet de Mevlana İlk ve Ortaokulu’na bağışlandı. Gecede çekilişle bir kişiye de bir yıllık Çerkezköy Haber Gazetesi aboneliği verildi.

 

 

MÜZİK EŞLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Çekilişin ardından katılımcılar Çerkezköylü sanatçı Musti’nin seslendirdiği şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10