Doğanspor'da hedef 1. Amatör Lig

Doğanspor Kulübü Yönetimi, Büyükyoncalıspor karşılaşması öncesi Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu'nda kahvaltı düzenledi.

22.02.2015 16:29:00 0
Doğanspor

YENİDEN AYAĞA KALDIRDIK

Dün saat 10.30’da düzenlenen kahvaltıda konuşan Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş “Doğanspor’u tekrar canlandırarak, diğer kulüplerde yer bulamayan futbol aşkıyla yanıp tutuşan gençlerimizi bir araya getirerek uzun yıllar faaliyetine ara veren kulübümüzü yeniden ayağa kaldırdık” dedi.

 

 

HEDEFE KİLİTLENDİK

Doğanspor’un yeniden faaliyete geçmesinde katkı ve destek olanlara da teşekkür eden Asbaş, geçtiğimiz hafta Güngözmezspor deplasmanında kazanma azmi ile 9-1’lik galibiyet elde ettiklerini söyledi. Hedeflerinin 1. Amatör Lige yükselmek olduğunu söyleyen Asbaş, kulüp yönetimi olarak futbolcular ve eski yönetimle bu hedefe kilitlendiklerini söyledi.

 

 

LİGE İNANÇLA BAŞLADIK

Lige inançla başladıklarını ifade eden Başkan Asbaş, İnşallah bunu hep birlikte başaracağız. Tüm futbolcu kardeşlerimin ve yönetici arkadaşlarım aynı inancı taşıyor. Her maçımızı bir final maçı gibi oynayacağız ve hiçbir zaman rakiplerimizi küçümsemeyeceğiz” dedi. Tüm müsabakaları centilmenlik çerçevesinde oynayacaklarını söyleyen Asbaş “Eskiden olduğu gibi Doğanspor bizim dönemimizde de tüm spor camiasına örnek olmayı sürdürecek” dedi.

 

 

KURBAN KESTİLER

Konuşmanın ardından Doğanspor yönetimi ve futbolcular Çelebi Öğrenci Yurdunda dualarla kurban kesti. Bu hafta ikincisi düzenlenen kahvaltıya Doğansor Başkanı Kazım Asbaş başta olmak üzere kulüp yöneticileri, futbolcular, yıllar önce Doğanspor’da futbol oynamış sporcular ve eski yöneticiler ile eski kulüp başkanlarından Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş da  katıldı.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10