Köprülü: Biz 4 yıl ülkeyi yönetmeye talibiz

4 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilliği görevini yürüten Emre Köprülü, yeniden milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Çorlu 23.02.2015 13:18:00 0
Köprülü: Biz 4 yıl ülkeyi yönetmeye talibiz

Emre Köprülü’nün aday adaylığını açıklamas dolayısıyla Pazar günü saat 14.00’da Çorlu Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen programa CHP’liler yoğun ilgi gösterdi. Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’nün Aday Adaylığın açıklamasına Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdukul, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Hayrabolu Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hamdi Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

MÜCADELEMİZ YENİ BAŞLIYOR

 

Aday adaylığını açıklayan Emre Köprülü, yitirilen onca canın hesabını sormak için mücadelelerinin daha bitmediğini ifade ederek “Mücadelemiz yeni başlıyor. Hepimizin kalbinde taşıdığı Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetini gelecek nesillere taşımak için bu göreve talibiz. Hazırlanın ve inanın. Tekirdağ’ın güler yüzlü, azimli, kararlı, cesur 12-0 yapmış örgütü, hazırlanın bizler yeni bir ülke kurmak için geliyoruz. Bizler altı ok bayrağı altında yeni bir Türkiye yaratmak için geliyoruz . Silkelenin, inanın, mücadelenin arkasında durun” dedi.

 

ORTAK PAYDAMIZ YENİ BİR TÜRKİYE YARATMAK

 

Ortak paydalarının Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı altında yeni bir Türkiye yaratmak olduğunu dile getiren Köprülü “Cumhuriyetin teminatının demokrasi ve özgürlük olduğu yeni bir ülke yaratacağız. Kalkınan, büyüyen, gelişen bir Türkiye yaratacağız. Çocukların yatağa aç girmediği, insanın insana kulluk etmediği bir Türkiye yaratacağız. Gençlerin geleceğe umutla baktığı bir ülke inşa edeceğiz. Ekonomisi güçlü olacak. İşsizliğin son bulduğu yeni bir Türkiye yaratmak zorundayız. Bu bizim öncelikli görevimiz ve sorumluluğumuz. Kadınların yeniden eşit yurttaş olduğu bir ülke yaratmak zorundayız” dedi.

 

BİZ GÖREVE TALİBİZ

 

İnsanların bir sabah uyandıklarında yeniden bir kadın cinayeti yaşamamaları gerektiğini belirten Köprülü “Biz işçinin emeğinin, çiftçinin alın terinin değer bulduğu bir ülke yaratmak zorundayız. Biz göreve talibiz. Biz 4 yıl bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Biz buna inanmak zorundayız. Emeklinin gözyaşının akmadığı yeni bir ülke yaratmak zorundayız. Hayal edin bahçelerinde çocukların oynadığı, sokaklarında gençlerin özgürce el ele gezdiği bir ülke yaratmak zorundayız. Tarlalarında çiftçiler, fabrikalarında işçiler çalışacak bu ülkenin” diye konuştu.

 

BİRLEŞMEK ZORUNDAYIZ

 

Özgür, barış içinde bir ülke kuracaklarını söyleyen Milletvekili Köprülü “Bilin ki bu yürüyüş başarıya ulaşacak bir yürüyüş. Bu yürüyüş sadece benim yürüyüşüm değil, bu yürüyüş sadece Tekirdağ’ın yürüyüşü de değil. Bu yürüyüş doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm vatanın yürüyüşü olacaktır. Hepimiz bu yürüyüşte birer nefer olmak zorundayız. Ben bu yürüyüşte el ele tutuşan milyonlarca insandan bir tanesi olabilirim sadece. Ben sıradan bir insanım, hepimiz sıradan insanlarız. Ama biz bir araya geldiğimiz zaman dünyanın en kutlu insanları olacağız. Birleşmek zorundayız. Birbirimizin elinden tutmak zorundayız” dedi.

 

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10